G14: Tiller 1 - 2 Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): G14s førstelag hang godt med i kampen mot Strindheim, og var til slutt svært nære poeng.

Joakim Sæther Staberg ble Tillers målscorer mot Strindheim, og kun en god keeper hindret det som kunne ha blitt et utligningsmål mot slutten. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk derimot en dårlig start på kampen, for allerede før fem minutter var spilt ble det kluss i forsvar og Strindheim fikk scoret alene med Tiller-keeper Joakim Berg Vårhus.

Resten av første omgang var preget av to godt organiserte lag som tok svært få sjanser, og deretter skapte lite de første 35 minuttene.

I starten av andre omgang måtte Berg Vårhus i aksjon med en flott benparade, men rett etter dette satte Joakim Sæther Staberg inn 1-1 med et lekkert bueskudd over keeper og via tverrligger.

Misbrukte sjanser

Strindheim kom etter hvert bedre med i omgangen, og skapte tre store sjanser som Tillers sisteskanse reddet på mesterlig vis.

Etter 61 minutter fikk Vidar Midttun sjansen til å sende Tiller i ledelsen, men det harde skuddet ble flott reddet av Strindheims keeper.

Gjestene i gule skjorter kontret etter denne sjansen, og et sovende Tiller-lag førte til at Strindheim gikk opp i ledelsen til 1-2.

Sæther Staberg fikk et kjempetreff på et skudd fra 16 meter rett før slutt, men en enda bedre redning fra keeper endte med at gjestene tok med seg alle poengene på Tonstad kunstgress denne kvelden.

G14: Tiller 1 (0) - (1) 2 Strindheim IL