G19: Tiller 3 - 1 Skaun/Buvik

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Juniorlaget straffet Skaun/Buvik i åpningsminuttene, og så seg aldri tilbake.

Tiller fikk betalt for en god start mot Skaun/Buvik onsdag kveld. Foto: Marius L. Larsen (mobilkamera).

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en drømmeåpning på oppgjøret i det som var en fin høstkveld på Tonstad kunstgress. Namo Zengana vant ballen på 20 meter, fant Sindre Brå Henden som på halv volley hamret inn 1-0 via kryssfestet.

Etter 15 minutter stoppet alle spillerne opp på et frispark til gjestene etter at dommeren blåste i fløyta etter at frisparket er slått, men så vinket han spillet videre etter at forsøket går i tverrliggeren, Tiller kontret, og Preben Holm Aune doblet ledelsen etter målgivende pasning fra Brå Henden.

Fire minutter senere presset Brå Henden gjestenes keeper til å gjøre feil, og Holm Aune scoret sitt andre og Tillers tredje.

Tre minutter etter 3-0-scoringen reddet Tiller-keeper Eirik Alstad sin egen retur fra et skudd på glimrende vis via tverrliggeren, og rett før pause kunne Brå Henden nærmest ha punktert kampen, men skuddet fra skrått hold ble reddet av keeper.

Spennende andre omgang

Andre omgang startet i et tøft spor for det ledende hjemmelaget. Et offensivt Skaun/Buvik-lag presset Tiller til å gjøre feil, men allikevel slet de med å skape de helt store sjansene mot Alstad og forsvaret.

Med kvarteret igjen å spille satte Skaun/Buvik inn en redusering på et hjørnespark, der Tiller sto og sov i timen.

Ni minutter før full tid kunne Øyvind Ringseth fjerne all tvil til side, men forsøket alene med keeper ble reddet av gultrøyenes sisteskanse.

Skaun/Buvik jaget en ny redusering, men Tiller holdt unna og vant sin tredje av fire spilte kamper så langt denne høstsesongen!

G19: Tiller IL - Skaun BK/Buvik IL
1-0 Sindre Brå Henden 6'
2-0 Preben Holm Aune 15'
3-0 Preben Holm Aune 19'