G16: Tiller 2 - 3 Buvik

Postet av Marius L. Larsen den 22. Aug 2014

BUVIK KUNSTGRESS (BUVIKA): G16-laget fikk en vond start som de aldri klarte å snu.

G16 fikk det tøft mot Buvik torsdag kveld, kun to dager etter seier over Klæbu i åpningskampen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen måtte i denne "hjemmekampen" ut av Trondheim på grunn av utilgjengelig bane på Tonstad kunstgress, og fikk en verst tenkelig start på oppgjøret i Buvika.

Gultrøyene scoret nesten rett etter avspark, og doblet ledelsen før tre minutter var spilt på slurv i Tillers bakre rekker.

Tiller kom bedre med etter 0-2-scoringen, og Markus Hilsen hamret inn reduseringen på et godt slått frispark fra 20 meter.

Namo Zengana var svært nære ved å utligne rett før pause, men volleyforsøket fra seks meter på et hjørnespark gikk rett i tverrliggeren.

Nesten-sluttspurt

Blåtrøyene fikk heller ingen god inngang på den andre omgangen, og den var ikke mer enn 12 minutter gammel da Buvik økte ledelsen igjen på et frispark fra langt hold.

Didrik Tingstad fikset ny redusering til 2-3 på et lekkert skudd over keeper og i mål med venstrefoten fra 18 meter, og Christian Ovesen var svært nære ved å utligne bare sekunder etterpå, men Buviks keeper sto i veien.

Til tross for en bedre Tiller-periode i sluttminuttene, endte den andre serierunden med 2-3-tap og null poeng.

G16: Tiller IL 2 (1) - (2) 3 Buvik IL