G14: Tiller 6 - 5 Charlottenlund

Postet av Marius L. Larsen den 20. Aug 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Det ble dramatikk i høstens første hjemmekamp for G14s førstelag, etter at det kom flere baklengsmål i den åtte (!) minutter lange tilleggstiden.

Magnus Kristoffersen (i midten) var en avgjørende spiller for at G14s førstelag til slutt slo Charlottenlund tirsdag kveld. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen ville ha revansje etter det forsmedelige 4-3-tapet for Orkanger i åpningskampen på fredag, men det startet på verst tenkelig vis mot Charlottenlund.

Før tre minutter var spilt gikk gjestene opp i ledelsen etter slurv i Tillers bakre rekker, men hjemmelaget utlignet på et hjørnespark fra Magnus Kristoffersen, der Joakim Sæther Staberg utlignet kontant til 1-1.

Deretter var det mange minutter der blåtrøyene var det klart førende laget og skapte de største sjansene, men gjestene fra nordøst i byen straffet vertene ni minutter før pause, da de igjen tok ledelsen alene med Tiller-keeper Joakim Berg Vårhus.

Kolossale Kristoffersen

Andre omgang startet like ille som den første. Den var kun tre minutter gammel da Charlottenlund økte ledelsen til 1-3, men så våknet Tiller - og det til de grader.

Etter 42 minutter hamret Jonas Haltland Strømmen inn 2-3 etter et særdeles godt angrep, og tre minutter senere utlignet samme person til 3-3 med en heading fra kloss hold på et frispark fra Kristoffersen.

I løpet av seks minutter hadde Tiller snudd kampen, da servitør Kristoffersen ble målscorer fra straffemerket.

Åtte minutter før full tid ble gjestenes trenerduo bortvist, og på det påfølgende frispark fra svimlende 35 meter klinket Kristoffersen inn sitt andre mål for dagen til 5-3.

Enda mer dramatikk

Ett minutt på overtid trodde man at Mikael Tørset Johnsens lekre skudd i lengste hjørne fra 15 meter var punktumet, men den gang ei.

To minutter senere reduserte Charlottenlund til 6-4, og i det sjuende tillagte minuttet kom det nok en redusering til 6-5.

Ytterligere ett minutt ble spilt, men Tiller holdt heldigvis unna og vant fortjent 6-5!

G14: Tiller IL 6 (1) - (2) 5 Charlottenlund SK