Vanvik 2 1 - 3 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 19. Aug 2014

SKAVELMYRA STADION (VANVIKAN): Tiller 2 imponerte med en solid første omgang og en krigende andre omgang mandag kveld.

Tiller-spillere før kampstart i Vanvikan. Foto: Tiller Idrettslag Fotball @ Instagram.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen kom med kampplanen godt plantet i hodet på det flotte anlegget på Skavelmyra, og allerede før fem minutter var spilt stanget Daniel Halgunset inn 0-1 på et godt slått hjørnespark fra Fredrik Schevig.

Et særdeles godt strukturert Tiller 2-lag nektet Vanvik 2 å slippe gjennom. Den eneste og største sjansen de skapte i første omgang var et frekt hælskudd på et hjørnespark, men Tiller-keeper og hovedtrener Marius L. Larsen var med på notene.

Etter 24 minutter smalt det i nettmaskene igjen, og denne gang var det Jonny Tran som hamret til fra 18 meter.

Brage Rimol kunne ha økt ledelsen til 0-3 etter et herlig forarbeid av Arne Julius Berdal rett før pause, men forsøket åtte meter gikk midt på keeper.

Erfaring råder

Ringreven Rimol gjorde imidlertid opp for missen rett etter hvilen, da han stanget inn 0-3 på et godt innlegg fra comeback-spilleren Ole Andreas Brødreskift.

Derfra og ut ble det gode gressdekket enda tyngre i regnværet i Vanvikan, og hjemmelaget kom mer og mer inn i kampen.

Fjorårets 3. divisjonskeeper Larsen gjør fire solide redninger på kort tid som holder vertene unna redusering, men 14 minutter før full tid måtte han gi tapt for et hodestøt fra seks meter på et hardt slått frispark.

De siste minuttene ble mye frem og tilbake av begge lag, men Tiller 2 dro i land en svært sterk 3-1-seier denne mandagskvelden.