Leksvik 1 - 10 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 26. Jun 2014

TRØA KUNSTGRESS (LEKSVIK): A-laget tar sommerferie kun tre poeng bak tabelltoppen etter en solid oppvisning mot Leksvik onsdag kveld.

Jørgen Oldervik (t.v.) jubler for en av sine to scoringer. Til høyre for Tillers nr. 90 er dagens femmålsscorer Stian Mathisen Myrbekk, og Julian Karlgård. Foto: Christer Mathissen.

Og dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk sitt første mål tidlig i kampen. Før ni minutter var spilt stanget Stian Mathisen Myrbekk inn 0-1 fra seks meter, og ikke lenge etterpå doblet han ledelsen på et godt slått hjørnespark av Olav Bleivik Wist.

Jørgen Oldervik gjorde det meste selv etter 20 minutter, da han hamret inn 0-3 fra 14 meter, og kaptein Alexander Sotberg fikk æren av å avslutte et nydelig angrep anført av veggspillende Kim Roxan Kvande og Eirik Johansen, til 0-4 11 minutter før pause.

Dog var Leksvik slettes ikke ufarlige på vei fremover, i det som var gode innøvde angrepstrekk. Keeper Marius Larsen reddet et forsøk alene med hjemmelagets angriper, og i tillegg hadde blåtrøyene flere gode innlegg som ikke ble noe av.

Like god andre omgang

Tiller drepte det som var igjen av spenning tidlig i andre omgang. En dobbel fra Myrbekk på få minutter, og en straffesparkscoring fra Jørgen Oldervik, som selv ble felt, førte til at det da sto 0-7 i målprotokollen etter 66 minutter.

Fem minutter senere reduserte imidlertid Leksvik på en feil i gjestenes bakre rekker, men Myrbekk scoret sitt femte og Tillers åttende mål rett etterpå - på hel volley fra 18 meter!

Fredrik Schevig økte ledelsen med et smart skudd fra 12 meter etter at Sotberg snappet opp Julian Karlgårds tverrliggerskudd på frispark, før Eirik Johansen klinket inn de tilreisendes tiende og scoring for dagen åtte minutter før full tid.

A-laget tar dermed sommerferie på en svært respektabel 3. plass på tabellen i 5. divisjon avdeling 3!

0-3 Jørgen Oldervik 20'
0-4 Alexander Sotberg 34'
0-5 Stian Mathisen Myrbekk 49'
0-6 Stian Mathisen Myrbekk 56'
0-7 Jørgen Oldervik (str.) 66'