G19: Trønder-Lyn 3 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 19. Jun 2014

SØRØYA GRAS (KVÅL): Juniorlaget tapte to poeng på overtid i vårens siste seriekamp onsdag kveld, noe som oppsummerte vårsesongen i 2. divisjon avdeling 3.

Målscorer Sindre Olufsen (t.v.) bytter med comebackspiller Tobias Røbergshagen (nr 45) og juniordebutant Vegard Eidet. Foto: Martin Vårhus Thrana.

De blåkledde fra Tillerbyen kom under allerede etter 12 minutter, da et skudd fra 25 minutter fikk en spesiell bue over Tiller-keeper Tobias Løvø og i lengste vinkel.

Men gjestene utlignet åtte minutter senere. Martin Vårhus Thranas knallharde frispark klarte ikke keeper å holde, og Preben Holm Aune var våken på returen og satte inn 1-1.

Tiller var på hugget mot pause, og Sindre Brå Hendens forsøk alene med keeper fra skrått hold endte i nettveggen.

Tre minutter før pause fikk hjemmelagets keeper direkte rødt kort for å ha dyttet Brå Henden i straffefeltet mens ballen var en helt annen plass, og dommeren pekte på straffemerket. Johannes Bergh var sikker i sin sak, og sendte Tiller til pause med en 1-2-ledelse.

14-åring økte ledelsen

Seks minutter etter hvilen var det et strålende angrep som førte til 1-3. Sindre Midttun fant Einar Krogh dypt inne på egen halvdel, og han sendte Brå Henden i bakrom. Sistnevnte sentret uselvisk til 14-årige Sindre Olufsen, som fra kloss hold satte inn sitt første juniormål.

Men Trønder-Lyn var ikke ferdige for dagen. For da Tiller misset gylne overgangsmuligheter i overtall, svarte vertene med å redusere til 2-3 13 minutter før full tid.

Tre minutter på overtid klarte ikke Tiller å holde tilbake mer. Et skudd fra 18 meter snek seg forbi Løvø og i mål til 3-3, som rett etterpå ble sluttresultatet og kanskje oppsummerte årets vårsesong for juniorlaget.

PS! 14-årige Vegard Eidet fikk sin juniordebut da han kom inn tidlig i andre omgang, og var for øvrig svært nære ved å score alene med keeper.

PPS! Returnerte Tobias Røbergshagen (17) fikk sine første minutter for juniorlaget da han entret banen tidlig i andre omgang.

G19: Trønder-Lyn IL 3 (1) - (2) 3 Tiller IL