Tiller 2 6 - 0 Bjørgan 2

Postet av Marius L. Larsen den 1. Jun 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Serieleder Tiller 2 slo Bjørgan 2 komfortabelt etter en treg start, men det var de yngste som sto for overskriftene.

15-åringen Kristian Moa scoret to av målene mot Bjørgan 2. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

Kampen startet derimot på perfekt vis. Før minuttet var spilt omsatte Brage Rimol Matias Aalbergs hjørnespark i mål med en styring fra kloss hold.

To minutter senere var Aalberg en reddende engel da han stoppet Bjørgans kontring på målstreken.

Første omgang var ikke noe å skrive hjem om for Tiller 2s del, ettersom det var mye som ikke stemte offensivt. Feilpasninger, svake innlegg og avslutninger var en kortere versjon av de første 45 minuttene.

Rimol fra straffemerket

I andre omgang løsnet det imidlertid med en gang. Preben Holm Aune raidet seg gjennom hele gjestenes forsvar, og selv om det gode skuddet traff på innsiden av stolpen og ut, var Andreas Larsen på returen og doblet ledelsen til 2-0.

Tiller 2 var virkelig på hugget i denne omgangen, og etter 67 minutter var Rimol sikker fra ellevemetersmerket, da han satte inn 3-0 etter at Fredrik Schevig ble felt.

Fire minutter senere var det duket for en 15-åring å markere seg. Schevig fant Kristian Moa inne i feltet, som bredsidet ballen i mål til 4-0.

Henriksen og Moa = mål

Flere juniorer fikk tillit i denne kampen, og deriblant Magnus Henriksen. Midtbanespilleren kom også på scoringslisten åtte minutter før full tid, da han hamret inn 5-0 på et skudd fra 16 meter.

Moa skulle så bli tomålsscorer i sin seniordebut bare få sekunder etter Henriksens fulltreffer. Det som først så ut som et innlegg fra høyresiden på omtrent 30 meter, gikk i en vakker bue over keeper og i lengste hjørne til sluttresultatet 6-0.

PS! I tillegg til nevnte Moa og Henriksen, fikk også juniorspiller Magnus Kristiansen sin seniordebut i dag!

Se tabellen i 6. divisjon avdeling 4 her!