J16: Strindheim 0 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 1. Jun 2014

STRINDHEIM KUNSTGRESS (LEANGEN): De blåkledde fra Tillerbyen er ett fattig poeng unna avdelingsseieren etter sin sjette strake triumf.

Thea Bøe Mortensen scoret begge målene mot Strindheim - her fra en tidligere kamp. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

Tiller fikk det tøft i åpningsminuttene mot et forsterket Strindheim-lag, men Tillers sisteskanse Hedda Kolstad hadde ikke de store oppgavene å løse.

Gjestene fra sørsiden kom bedre med utover i første omgang, men heller ikke Pål Nyheims jenter klarte å overliste Strindheims keeper.

Andre omgang startet med et keeperbytte for Tiller, da småskadde Kolstad måtte ha en lengre hvil grunnet ryggsmerter.

Forsvarskjempen Ellisiv Sivertsen holdt buret rent de kommende minuttene, og da Kolstad kom tilbake på banen, var det Tiller som hadde mest initiativ i kampen.

Etter flere halvsjanser, inkludert svake avslutninger, smalt det fra skuddfoten til Thea Bøe Mortensen, som sendte kula fra distanse til 0-1 bak en sjanseløs keeper.

Kvarteret senere doblet hun ledelsen med et velplassert skudd helt nede i hjørnet, og dermed kunne Tiller juble over sin sjette seier av seks mulige i årets vårsesong!

Se tabellen i 2. divisjon avdeling 7 vår her!

J16: Strindheim IL 0 (0) - (0) 2 Tiller IL
0-1 Thea Bøe Mortensen 60'
0-2 Thea Bøe Mortensen 75'