Vestbyen 2 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 27. Mai 2014

HAMMERSBORG KUNSTGRESS (VESTBYEN): Alle gode ting var tre da A-laget seiret på sitt tredje forsøk, etter en bokstavelig talt krigekamp mot Vestbyen mandag kveld.

A-lagsspillerne jubler i garderoben etter seieren over Vestbyen. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk det tøft i åpningsminuttene mot et ballsikkert Vestbyen-lag, og hjemmelaget var svært nære på et hardt frispark fra 22 meter, men skuddforsøket ble hamret i stolpen og ut.

Etter ti minutter tok imidlertid gjestene ledelsen. Kim Kvande raidet oppover på venstresiden, og smalt et skudd i tverrliggeren og ut, som Stian Mathisen Myrbekk satte inn til 0-1.

Få minutter senere var samme mann på ferde igjen. Alene med keeper feilet ikke den tårnhøye angriperen, og lobbet inn 0-2.

Kampen hadde satt seg, og Tiller var farlige på sine overganger og tette press. Dette betalte seg etter 33 minutter, da Olav Wist snappet opp en pasning i det bakre ledd, fant Myrbekk litt lenger fremme, som straffet motstanderens keeper som var ute av posisjon, og et langskudd senere sto det 0-3 i målprotokollen - med hattrick av Myrbekk!

Nervepirrende andre omgang

Etter hvilen var det et langt mer aggressivt Vestbyen-lag som startet andre omgang, og hardt pressede Tiller fikk smake på hva som bor i hjemmelaget fra Trondheim vest før en time var spilt.

Vestbyen reduserte to ganger fra nærmest identisk vinkel og situasjon, der Tiller ikke hadde kontroll og vertene straffet gjestene med to raske scoringer til 2-3.

I minuttene som gikk så handlet det meste om Vestbyen, men selv om de hadde mest ballinnehav, ble ikke keeper Marius Larsen satt på de tøffeste prøvene.

Innbytter Eirik Johansen fikk til en glimrende heading på et hjørnespark i sluttminuttene, men forsøket ble reddet på streken.

Kampen ebbet ut i en svært hardtarbeidende trepoenger for A-laget, som med dette tok sin første seier for sesongen i 5. divisjon avdeling 3!