Astor 0 - 6 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 21. Mai 2014

ASTOR KUNSTGRESS (HAVSTAD): Tillers nest beste nærmer seg toppen av tabellen i 6. divisjon avdeling 4 etter en solid seier over Astor tirsdag kveld.

Juniorspiller Preben Holm Aune var svært livlig i andre omgang, og toppet prestasjonen med en flott scoring. Foto: Rune Meyer.

De blåkleddes andrelag startet i et forrykende tempo, og gikk opp i ledelsen allerede etter seks minutter, da Brage Rimol sendte juniorspiller Magnus Bleivik Wist alene med keeper, som fikset 0-1.

Gjestene fra Tillerbyen, endelig med sine nye spillertrøyer, virket å ha god kontroll på kampen, ettersom Astor aldri var nære ved å true keeper Marius Larsen.

Etter 31 minutter doblet Tiller 2 ledelsen på herlig vis, da et klikk-klakk-spill endte med en målgivende pasning fra Even Bergheim til Brage Rimol fra kloss hold.

Vakre scoringer

Foto: Rune Meyer.Tiller 2 så ut til å punktere kampen få minutter etter hvilen. Denne gang var det unggutten Preben Holm Aune som satte inn 0-3 på herlig vis alene med keeper, før Magnus Johnsen sto for et kremmerhus etter en time, da han klinket ballen i nærmeste kryss fra 25 meter til 0-4.

Martin Vårhus Thranas forsøk på hel volley fra 15 meter hadde fortjent en bedre skjebne, ettersom skuddet uheldig nok ble hamret i kryssfestet og ut.

Kvarteret før full tid var det en enkel oppskrift som førte til 0-5. Vikarierende midtstopper Jonny Tran spilte en lang ball opp til Stian Mathisen Myrbekk, som stusset Bergheim gjennom alene med keeper.

Til tross for flere brente sjanser tidligere i kampen, avsluttet Myrbekk kampen med stil, da han stanget inn Thranas presise hjørnespark rett før slutt til 0-6.

Med dette resultatet, ligger Tiller 2 på en solid 2. plass på tabellen i 6. divisjon avdeling 4 - med en kamp mindre spilt!