G19: Tiller 6 - 0 Trond

Postet av Marius L. Larsen den 21. Nov 2018

ABRAHALLEN (SVEBERG): G19 fikk en pangstart på årets kvalifisering til 0. divisjon mandag kveld.

G19 leder pulja etter første runde. Neste uke venter kamp nummer to.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk også en pangstart få minutter etter avspark. Etter et stort åpningspress med et par gode skuddmuligheter, smalt det i nettmaskene da Andreas Fredagsvik Tran styrte praktinnlegget fra Magnus Kristoffersen kontant i mål fra kloss hold.

Og det skulle bli enda bedre.

I det 13. spilleminutt doblet Kristoffersen ledelsen på et smart skudd fra 18 meter etter et hjørnespark, og ni minutter senere hamret Fredrik Olufsen inn Tillers tredje etter et godt forarbeid av Robin Hermanstad.

Tiller hadde full kontroll i første omgang, og kunne fort ha ledet mer etter mange å ha produsert mange klare målsjanser.

Flotte scoringer

Andre omgang startet like bra som den første. Sju minutter etter sidebytte fant Hermanstad en åpning og satte ballen i lengste hjørne fra 12 meter - en flott debutscoring.

Trond prøvde å straffe Tiller på overganger, men et solid forsvarsverk hindret opptøyer i rekkene. I stedet økte blåtrøyene ledelsen. Halvveis i omgangen fikset Emil Offerdal Johansen 5-0 etter å ha pirket ballen over streken i duell med keeper, etter at sistnevnte delvis parerte Kristoffersens forsøk.

Rett før slutt fastsatte Roy Sneisen sluttresultatet til 6-0 etter nok en solid målgivende pasning fra Hermanstad.

En strålende start på årets kvalifisering.

Neste oppgjør er mot Verdal torsdag 29. november kl.18.00 i samme hall.

G19: Tiller IL 6 (3) - (0) 0 IL Trond
1-0 Andreas Fredagsvik Tran 4'
2-0 Magnus Kristoffersen 13'
3-0 Fredrik Olufsen 21'
4-0 Robin Johansen Hermanstad 47'
5-0 Emil Offerdal Johansen 58'
6-0 Roy Nzui Sneisen 73'