Postet av Marius L. Larsen den 20. Okt 2018

J14-1 avsluttet utendørssesongen med stil lørdag ettermiddag.

Laget som avsluttet utendørssesongen med en sterk 4-1-seier over Verdal.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen hadde planer om å avslutte årets utendørssesong på topp uansett hvordan det gikk i andre kamper, og selv om det etter hvert ble et nåløye om å kapre førsteplassen, var det slettes ingen sure miner å se hos Tiller-spillerne.

En strålende første omgang så Tiller ledet 3-1 før sidebytte. Først var Vilde Hulaas Grøseth frempå og fikset 1-0, før scoringer fra Maria Alvestad Høvik og nok en nettkjenning fra Hulaas Grøseth samt en redusering fra Verdal gjorde at Tiller gikk til pause med en tomålsledelse.

Og da Synne Aunehaugen punkterte kampen med sin 4-1-scoring i andre omgang, ble resten av kampen en parademarsj.

Tiller hadde flust av sjanser til å øke ledelsen ytterligere, men det endte med 4-1 og tre nye poeng for byjentene.

Dermed endte J14-1 på 2. plass i 11er-avdelingen, kun tre poeng bak førsteplassen.

Samtidig ble det også 2. plass på J14-2 i 9er-avdelingen, etter at Tiller klarte 0-0 mot Malvik i siste serierunde onsdag kveld.

Vi gratulerer J14 med en strålende utendørssesong!