J17: Tiller 7 - 0 Remyra

Postet av Marius L. Larsen den 14. Okt 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Tiller er kretsmester i J17-klassen etter en solid 7-0-seier over Remyra i kveld.

Denne gjengen er kretsmestere i J17-klassen!

De blåkledde fra Tillerbyen visste inderlig godt hva som var i potten i seriens nest siste oppgjør. Klarte de å holde nullen mot Remyra - i praksis ikke tape - ble de kretsmester.

Og tape hadde ikke Tiller tenkt å gjøre. Ikke denne gangen heller.

Før det uhyggelige høstregnet hadde rukket å sluppe seg løs fra oven, smalt det i nettmaskene fra skrått hold. Synne Bye-Andersen hadde rikket seg forbi på høyresiden og hamret ballen i mål til 1-0 før allerede fem minutter var spilt, og man så tidlig hvor dette skulle ende.

Tiller var svært offensive i åpningsminuttene, og før kvarteret var spilt doblet vikarspiss Suzanne Maduga ledelsen med en sylskarp tupp fra kloss hold.

Optun x3

Dette var Tillers kveld. Uten tvil.

En svært livlig Marie Optun skled inn 3-0 på bakre stolpe etter et lekkert samspill med Bye-Andersen og Maduga, og samme spiller økte ledelsen til komfortable 4-0 med et herlig hodestøt rett før pause.

Halvveis i andre omgang lekte Vilde Winge Kristiansen seg forbi alt og alle inne i 16-meteren før hun satte inn 5-0 alene med keeper, og det gikk ikke lange tiden før Optun fikset hattrick med sin 6-0-scoring på nok et hodestøt etter retur fra keeper.

Mot slutten fastsatte Bye-Andersen sluttresultatet til 7-0 med en herlig scoring i lengste hjørne.

Dermed kunne blåtrøyene løfte armene i været for å ha vunnet J17 0. divisjon - kretsmestere - for tredje året på rad!

Vi gratulerer med en strålende prestasjon!

J17-1 avslutter sesongen med et hjemmemøte med sølvplasserte Strindheim søndag 21. oktober.

J17: Tiller IL 7 (4) - (0) Remyra IL
1-0 Synne Bye-Andersen 5'
2-0 Suzanne Maduga 14'
3-0 Marie Schult Optun 32'
4-0 Marie Schult Optun 39'
5-0 Vilde Winge Kristiansen 61'
6-0 Marie Schult Optun 72'
7-0 Synne Bye-Andersen 77'