Tiller 10 - 1 NTNUI

Postet av Marius L. Larsen den 24. Sep 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Kvinnelaget er foreløpig det mestscorede laget i avdelingen etter årets første tosifrede seier.

Etter at Andrea Holm Aune (t.h.) hadde stanget inn 1-0 kort tid før pause, løsnet det betraktelig med flere flotte scoringer.

Mandagskveldens hvitkledde spillere fra Tillerbyen opplevde en lignende start på høstens oppgjør mot studentene som de gjorde i vår. Sjanse på sjanse ble skapt, men Tiller klarte ikke å få tidlig uttelling.

Men NTNUI var slettes ikke ufarlige de heller. Halvveis i første omgang kunne det fort ha stått 0-1, men to glimrende redninger av Tiller-keeper Matilde Bolghaug og to redninger på streken i løpet av en helt hinsides kvadruppelsjanse hindret baklengsmål.

Baklengs ble det heller ikke kort tid etterpå, da en grønnkledd spiller fyrte av fra 20 meter, men Bolghaug leverte en mesterlig redning i lengste hjørne.

Holm Aune og Gulstad med kort mellomrom

Så litt om Tiller igjen.

Etter å ha misset forsøk fra distanse, alene med keeper og corner blokkert på strek, lyktes endelig hjemmelaget i det 36. spilleminutt. Et hjørnespark fra Kais Øien Aune ble stanget i mål av Andrea Holm Aune, og inn mot pause var vertene virkelig hete i det iskalde høstværet.

Det gikk ikke to minutter før Sandra Aardahl Gulstad doblet ledelsen etter å ha lurt og rundet keeper etter en strålende målgivende pasning fra Thale Hinsverk.

På overtid sendte Hege Snåsøy Hovdahl vertene foran med tre mål etter sin flotte scoring fra 20 meter i nærmeste hjørne.

6-0 før 60

Andre omgang ble egentlig en sjarmøretappe - men også en forløsende sjarmøretappe.

Fem minutter etter sidebytte ble en corner fra Mari Kristine Vik sendt i eget mål av en NTNUI-spiller, og ikke lenge etterpå fikk Bjerkan æren av å avslutte et herlig Tiller-angrep på hel volley etter et innlegg fra Gulstad.

Og dette var dagen for solide prestasjoner.

Da Celine Kleiven Vevle satte inn 6-0 etter et utrolig forarbeid av assistdronninga Synne Bye-Andersen, hadde ikke kampuret vist 60 minutter ennå.

Flotte scoringer

Så scorte Holm Aune sitt andre og Tillers sjuende for kvelden fra 37,5 meter - en vill scoring! - før Bjerkan fikset 8-0 med et smart skudd rett utenfor 16-meteren etter at Hinsverk leverte nok en målgivende pasning av ypperste kvalitet.

Assistdronninga Bye-Andersen ble til målgeita Synne da hun la på til 9-0 med nok et "tuttis-skudd" alene med keeper.

Bjerkan scorte Tillers første tosifrede antall mål i en og samme 3. divisjonskamp kort tid før slutt, men helt på tampen reduserte NTNUI fra kloss hold og fastsatte sluttresultatet til 10-1.

Nå er Tiller avdelingens mestscorede lag for øyeblikket.

PS! Vilde Winge Kristiansen (16) debuterte i 3. divisjon i kveld! Vi gratulerer!

PPS! Synne Bye-Andersen (16) scorte sitt første A-lagsmål i kveld! Vi gratulerer!

Neste kamp er seriesesongens siste, da Tiller tar imot Gimse søndag 14. oktober kl.14.00 på TOBB Arena Sør.