Verdal 1 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 18. Sep 2018

COOP ARENA (VERDAL): Tiller tok ledelsen og hadde sjansene til å punktere, men en god motstander gjorde at det ble ett poeng i toppkampen.

Sandra Aardahl Gulstad (t.h.) scorte et herlig mål. Her feirer hun med angrepskollega Stine Holstad Vigtil.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen opplevde jevne åpningsminutter mot et offensivt og solid Verdal-lag, men etter hvert tok Tiller tak i kampen.

Etter ni minutter kunne Stine Holstad Vigtil sendt Tiller i føringen, men alene med keeper ble forsøket reddet så vidt.

Ikke lange tiden etterpå var Sandra Aardahl Gulstad på ferde og la et perfekt innlegg til Andrea Holm Aune, men headingen gikk utrolig nok på innsiden av kryssfestet og ut.

Halvveis i omgangen testet Holm Aune skuddfoten fra langdistanse, men ballen snek seg like utenfor stolpen.

Men så, endelig, ti minutter før pause smalt det i nettmaskene. Gulstad stormet forbi hjemmelagets forsvar og kom alene med keeper, men hun valgte allikevel å skyte fra 20 meter - og ballen gikk kontant i lengste hjørne til 0-1.

Tiller var virkelig gode i første omgang. Etter scoringen kunne de også ha både doblet og triplet ledelsen. En trippelcorner endte med to solide redninger fra keeper, og rett før sidebytte traff Louisa Stuedahl tverrligger på et frispark fra over 30 meter.

Ble trykket tilbake

Men Verdal hadde fått hvilt seg og giret seg opp etter en tøff første omgang, for i den andre var de blå- og hvitstripede det førende laget.

Et godt forsvar og en solid keeper i Marthe Jakobsen tok det som kom innledningsvis, men etter en time kom den forsmedelige utligningen. Et hardt, lavt innlegg ble først delvis klarert, men Verdal scorte på returen fra nært hold.

Så fikk Verdal tre store sjanser. Først reddet Jakobsen med en flott benparade, og deretter stod kryssfestet og tverrliggeren i veien.

Men alltid så offensive Tiller ga seg ikke. I løpet av de ti siste minuttene prøvde bortelaget å sette inn en sluttspurt, men skuddforsøk like utenfor fra Synne Bye-Andersen og Gulstad var det nærmeste de kom et vinnermål.

En meget god toppkamp endte dermed 1-1 og med ett poeng hver, noe som kan sies å være rettferdig ut fra et kampbilde der begge lag hadde en omgang hver.

Neste kamp er nest siste serierunde mot NTNUI mandag 24. september kl.20.00 på TOBB Arena Sør.