Seirende start

Postet av Marius L. Larsen den 19. Aug 2018

Flere Tiller-lag har åpnet høstsesongen på best mulig måte.

G16-1 fortsatte der de slapp fra vårsesongen, nemlig med å vinne. Her fra siste vårkamp mot Charlottenlund.

De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å vinne høstkamper, og straks har alle våre lag startet sine respektive sesonger.

Helga startet perfekt med G13-1s 4-0-seier over Byåsen i 1. divisjon, der Tiller ledet 1-0 til pause og sa takk og farvel i andre omgang med tre nye scoringer.

Se bilder fra G13-seieren her.

Lørdagen inneholdt ingen Tiller-kamper, kun Tillerbyen. Samarbeidsklubbens A-lag i Norsk Tipping-ligaen, fra neste år tilbake under Tiller IL Fotball, gjestet et forsterket Løten-lag på bortebane. Gutta i helhvitt tok ledelsen rett før pause ved Sindre Welo, men hjemmelaget snudde kampen tidlig i andre omgang. Allikevel klarte Tillerbyen å få med seg ett poeng tilbake til Trondheim da Welo utlignet rett før slutt.

Dette var for øvrig deres niende strake kamp uten tap!

Les kamprapporten fra 2-2-kampen her.

Seier for G16 og herrer

Søndagen startet med et 4-0-tap for G14-2 i borteoppgjøret mot Orkla, mens G16-1 åpnet høsten med en sterk 3-2-seier over Åfjord i en jevn kamp på TOBB Arena Sør.

Kveldens siste kamp var herrer-2s møte med Gauldal på samme bane. Christopher Sneisen satte standarden tidlig med to raske scoringer, og før halvtimen var spilt ledet Tiller 2 hele 5-0 etter et selvmål og mål fra Brage Rimol og Mohameden Haron.

Gauldal reduserte etter sidebytte, men Einar Krogh fastsatte sluttresultatet med sin 6-1-scoring like før slutt.

I tillegg var Tiller representert i HamKam Talent Cup i helga, der blåtrøyene stilte ett lag i J17-klassen. Tiller avanserte videre fra et tøft gruppespill, der en 6-0-seier over Lyn i siste innledende kamp var nok til å spille semifinale på søndag.

Dessverre ble det stopp der. Storhamar ble for sterke for Tiller i jakten på en finaleplass, da våre jenter tapte 4-1 og måtte ta til takke med en høyt respektabel 3. plass i turneringen.