Gull i Storsjöcupen

Postet av Marius L. Larsen den 7. Jul 2018

NTE-BANEN (ØSTERSUND): Tiller gikk seirende ut av en tøff J14-finale mot Bangkok i Storsjöcupen lørdag ettermiddag.

Golden girls!

De blåkledde fra Tillerbyen var klare for en tøff finale nok en gang. For tredje gang på fire år. De to tidligere finalene hadde gitt blått gull, og kunne dette skje nok en gang?

Ja, var selvfølgelig svaret, og slik skjedde det:

Etter noen brukbare åpningsminutter mot thailandske Bangkok, smalt det i nettmaskene etter ni minutter. Isabel Teigen ladet kanonen på et frispark fra 20 meter, og skuddet dundret forbi keeper og i mål til 1-0.

Tiller var nærmere 2-0 før sidebytte enn Bangkok var 1-1, men asiaterne utlignet på sin første store målsjanse etter 32 minutter.

Stuedahl avgjorde - igjen

Bangkok pådro seg flere gule kort gjennom kampen, og var til tider vel tøffe mot ellers så hardbarka trøndere.

Det måtte til slutt ekstraomganger til for å skille lagene, og fire minutter ut i den første spilleforlengingen, fikk Tiller straffespark. Der var Louisa Stuedahl like sikker som at Sverige tapte for England i VM, og hamret inn 2-1.

Nok en gang skulle Stuedahl vise seg å være matchvinner for Tiller.

Rett før lagene skiftet side til den andre ekstraomgangen, ble Bangkoks tolk bortvist (!) fra trenerbenken, men alle utenomsportslige hendelser fikk derimot ingen påvirkning hos Tiller, som holdt unna og kunne juble over en fantastisk 2-1-seier over Bangkok og dermed GULL i Storsjöcupen 2018!

G16 avanserte også til sluttspillet på fredag, men der ble det stopp i åttedelsfinalen mot Charlottenlund, da Tiller tapte knepent 1-0.

Vi gratulerer J14 med et fantastisk GULL!