Gull i Skandia Cup

Postet av Marius L. Larsen den 30. Jun 2018

Tiller vant J17-klassen i Skandia Cup lørdag ettermiddag.

Gulljentene.

De blåkledde fra Tillerbyen kapret tre pallplasseringer i årets Skandia Cup, og også i år ble det et storartet gull.

I J17-klassen ventet blåtrøyene en tøff kamp mot Grand Bodø, men her fikk Tiller en kanonstart. Tina Ngozi Ezeh har vært i klubben i drøyt to uker siden overgangen fra Kattem, men hun markerte seg kraftig ved å score de to første målene i finalen - begge alene med keeper og før ti minutter var spilt.

Grand Bodø reduserte på et hjørnespark etter 19 minutter, men kort tid senere økte Thale Hinsverk ledelsen etter en fantastisk soloprestasjon før hun på iskaldt vis satte ballen rolig forbi keeper og i mål fra tolv meter.

Tidlig i andre omgang punkterte Louisa Stuedahl kampen med sin 4-1-scoring som hun styrte inn fra kloss hold etter et perfekt innlegg fra Hinsverk.

Blåtrøyene hadde full kontroll mot slutten av kampen, og kunne til slutt juble over et fantastisk GULL i J17-klassen i Skandia Cup!

Se hele kampen i reprise på adressa.no (krever innlogging).

Se mange bilder fra J17-finalen her (Facebook).

To bronsepokaler

Tiller kunne også smykke seg med flotte bronsemedaljer i to klasser.

Blåtrøyene var svært nære ved å nå ytterligere to finaler, men J14 tapte 1-0 for Strindheim i semifinalen på fredag. Allikevel kan de være stolte over sin prestasjon som dermed førte til en herlig bronseplass.

Samme tilfelle gjaldt også G19. De tapte en knalltøff semifinale mot Ranheim TF (2-4), som til slutt vant G19-klassen. Dermed ble det en flott bronseplassering på våre unge gutter.

Vi gratulerer våre lag med fortreffelige prestasjoner!