Tiller 2 3 - 1 Vanvik 2

Postet av Marius L. Larsen den 8. Mai 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tillers andrelag slo Vanvik 2 onsdag kveld, og har fått en perfekt start på sesongen.

Magnus Bleivik Wist sto for dagens scoring med denne lekre utførelsen. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk derimot en tøff start på kampen. Et godt slått hjørnespark endte med pannebrasking og 0-1 før fire minutter var spilt, men Tiller 2 reiste seg umiddelbart.

Ikke lenge etterpå havnet en corner fra Matias Aalberg på 16 meter til Frederik Vrzic, som klinket inn utligningen via en Vanvik 2-spiller.

Tiller 2 var på hugget i de kommende minuttene, og etter 18 minutter var det et frisparkmål som skulle snu kampen. Brage Rimols forsøk fra 20 meter endret retning i muren, og ballen spratt forbi en utspilt keeper og i mål til 2-1.

Rimol fikk et nytt forsøk på å få nettsus halvveis i omgangen, men skuddet fra skrått hold havnet utenfor.

Avgjorde med hæla

Etter hvilen var det Vanvik 2 som hadde en bra periode i kampen, men gjestene fra den andre siden av fjorden klarte aldri å true Tiller-keeper Marius Lyng nevneverdig.

Tiller 2 hadde også flere muligheter til å øke ledelesen. Først havnet juniorspiller Preben Holm Aunes lobbforsøk over keeper og over mål, før Even Bergheims suser på halv volley smalt i tverrliggeren.

Rimol fikk en ny sjanse til å bli tomålsscorer, men tuppforsøket fra skrått hold trillet utenfor.

Men da klokken tikket mot overtid, dukket juniorspiller Magnus Bleivik Wist opp på et hjørnespark fra Vrzic. Førstnevnte hælsparket ballen frekt og lekkert foran keeper og i mål til 3-1 og punktering av kampen.

Tiller 2 har dermed fått en best mulig start på sesongen med to seiere på to forsøk i 6. divisjon avdeling 4.