Magisk aprilhelg

Postet av Marius L. Larsen den 15. Apr 2018

Tiller imponerte gjennom hele helga, og tar med seg svært mange gode prestasjoner videre inn mot en ny fotballuke.

G16 åpnet årets sesong på best mulig måte.

Vårsesongen er bare så vidt i gang, og i helga var det duket for seriestart for flere av våre lag. De blåkledde fra Tillerbyen startet helga med seier fredag kveld, og avsluttet med nok en seier 48 timer senere.

Euforien etter torsdagens årsmøte i Tiller Idrettslag hadde knapt lagt seg da Tiller tok imot Heimdal i OBOS Cup J17. Blåtrøyene hadde full kontroll gjennom hele kampen, og kunne til slutt juble over en sterk 7-1-seier.

Like etterpå gjestet G19-1 Flatås på Dalgård kunstgress i første seriekamp i 1. divisjon, der Tiller ledet 4-0 til pause etter scoringer fra Jonas Krokstad Aune, Andreas Fredagsvik Tran, Arnaud Mizero Habarurema og Joakim Berg Vårhus. Selv om Flatås reduserte i andre omgang, sørget Habarurema, Aune, Jonathan Smerkerud Frønes og William Gjelsvik Tiller for en knallsterk 8-1-seier.

Lekende lørdag

Lørdagens startet med et jevnt oppgjør borte mot Levanger for G14-1. Tiller hadde nordtrønderne på gaffelen, og de fikk med seg et sterkt 2-2-resultat tilbake til Trondheim.

Deretter var det J14 som skulle spille sin første offisielle 11er-kamp i seriesammenheng, og borte mot Utleira ble det ingen nedtur. Tiller styrte kampen fullstendig fra start til slutt, og de kunne smykke seg med en flott 7-0-seier.

Strålende søndag

Søndagens første kamp var kvinner A sin generalprøve mot Gimse, og der vant Tiller komfortabelt 3-0 etter scoringer fra Kaisa Øien Aune (2) og Celine Kleiven Vevle.

Les kamprapporten her.

Kampene bare fortsatte utover den flotte vårsøndagen på TOBB Arena, og J17-1s åpningskamp mot Steinkjer i 0. divisjon sto for tur. Tiller ledet tidlig 1-0, men Steinkjer utlignet kort tid før pause. Allikevel var det Tiller som tok det lengste strået, og fikk en pangstart på sesongen med sin solide 3-1-seier.

Rett etter J17-kampen var det herrer-2 sin tur å overliste sin motstander. I seriepremieren i 6. divisjon avdeling 7 mot Oppdal havnet blåtrøyene under 2-0 tidlig i kampen, men Tom Pedersen tente håpet med sin redusering rett før pause. I andre omgang styrte Tiller 2 det meste, og scoringer fra Mohameden Haron Yehia (2) og Børge Strøm sikret en fortjent 4-2-seier.

Samtidig spilte G19-2 første seriekamp i 2. divisjon borte mot Fosen, men oppgjøret på Gryta kunstgress ble en vanskelig affære, og våre gutter måtte til slutt se seg slått 3-0.

Søndagskvelden ble avsluttet på TOBB Arena, der G16-1 var vertskap for Strindheim 2. Kveldens hvitkledde gikk ut i hundre og fikk betalt for det. Ruben Sivertsens lekre 1-0-scoring direkte fra hjørnespark og to raske nettkjenninger fra kaptein Jonathan Smerkerud Frønes sørget for en solid ledelse, og Thomas Mikalsen punkterte kampen med sin 7-1-scoring etter at også Jonas Fossen Thanem (2) og Eric Mulondo hadde truffet nettmaskene.