Seiret i generalprøven

Postet av Marius L. Larsen den 15. Apr 2018

TOBB ARENA (TILLER 3 - 0 GIMSE): Tiller vant komfortabelt over Gimse i generalprøven til 3. divisjon søndag ettermiddag.

Celine Kleiven Vevle gliser helt fortjent etter et fantastisk volleymål.

De blåkledde fra Tillerbyen startet på rett side av ballen, og i løpet av de ti første minuttene hadde Sandra Aardahl Gulstad, Mia Bjerkan og Victoria Sande Petersen en stor sjanse hver, men skuddet fra skrått hold, langskudd fra 18 meter og heading fra tre meter ville ikke innenfor stengene.

Deretter traff Gulstad nettveggen, og Sande Petersen klarte ikke å få ballen forbi keeper på sitt gjennombrudd.

Første omgang endte med at Kristin Loraas Eiriksson skjøt like utenfor og Ina Sofie Rokne som nesten tråklet seg gjennom alt og alle.

Strålende angrepsspill

Ballinnehav og antall målsjanser var ikke i stil med målprotokollen, men det skulle heldigvis Tiller gjøre noe med i starten av andre omgang.

Det hadde knapt gått fem minutter etter sidebytte da et lekkert Tiller-angrep fikk maksimal uttelling. Vertene startet bakfra, spilte seg fint gjennom midten og vendte spillet ut mot høyresiden. Der slo Marita Olsen et fantastisk innlegg, og blant de mange i feltet var det Kaisa Øien Aune som bredsidet inn 1-0 fra sju meter.

For nå var Tiller virkelig på hugget.

Publikum var ikke ferdig med å klappe for forrige scoring da nye sjanser kom på løpende bånd. Først var Bjerkan centimetere unna å styre inn 2-0 alene med keeper, men skuddet ble blokkert i siste liten. Deretter hamret Sande Petersen ballen i stolpen etter nok et solid oppspill.

Volleysuser fra Vevle

Men så kom nok et lekkert mål. Etter 59 minutter fortsatte Tiller å rulle opp, denne gang på venstresiden. En fremadstormende Eiriksson slo perfekt inn til Celine Kleiven Vevle, som fra tolv meter hamret inn 2-0 på hel volley (!) i lengste hjørne - et fantastisk mål.

Seks minutter senere var Øien Aune først på et langt innkast, der hun tuppet ballen elegant over keeper og i mål fra kloss hold - dermed 3-0.

Siste halvdel av andre omgang var det fortsatt Tiller som hadde de største sjansene. Gimse var på en sjelden visitt alene med Tiller-keeper Marthe Jakobsen, men forsøket gikk utenfor.

Sande Petersen headet midt på keeper og Marita Olsen dundret ballen i kryssfestet, men det ble ikke flere mål denne dagen.

Det ble med 3-0 over divisjonskollega Gimse denne søndagen, og nå får Tiller ei god treningsuke til seriestarten mot Tynset søndag 22. april kl.14.00 på TOBB Arena.