G16: Stjørdals-Blink 2 4 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 30. Apr 2014

NYE BLINKBANEN (STJØRDAL): Et purungt G16-lag scoret fire mål og berget ett poeng i oppgjøret på Stjørdal onsdag kveld.

Sindre Olufsen scoret utligningsmålet ti minutter før full tid. Her fra en tidligere kamp. Foto: Marius L. Larsen.

Mens noen hadde varmen i seg og så Champions League-semifinale, var G16-laget midt i sin egen kamp i Nord-Trøndelag.

Og kampen fikk ingen lystig start for de blåkledde fra Tillerbyen, som hadde fire G14-spillere i kamptroppen, da hjemmelaget scoret først etter åtte minutter på et godt plassert straffespark.

Ni minutter senere kvitterte Kristian Moa, men det tok ikke lang tid før Stjørdals-Blink var i føringen igjen.

Olufsen med utligning

Mål fra Øyvind Ringseth og Sander Schjefstad snudde imidlertid kampen rett før pause, men det tok ikke lang tid i andre omgang før rødtrøyene nok en gang tok tilbake ledelsen med to raske mål til 4-3.

Tiller fant derimot sine siste krefter i en til tider voldsom hawaii-kamp, anført av en meget opplagt Mikael Tørset Johnsen (14), da Sindre Olufsen utlignet til 4-4 ti minutter før full tid.

G16: Stjørdals-Blink 2 4 (2) - (3) 4 Tiller IL