Tiller 2 4 - 2 Klæbu

Postet av Marius L. Larsen den 27. Apr 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tillers nest beste seiret i serieåpningen i 6. divisjon avdeling 4 søndag ettermiddag.

Tiller 2 jubler for 1-0-scoringen i første omgang. Foto: Robert Magnussen v/Nidaros Foto.

Kampen fikk en bokstavelig treg start, ettersom den oppsatte dommeren aldri møtte opp på Tonstad kunstgress. Etter dialog med Klæbus støtteapparat, fikk Tiller-trener Marius L. Larsen til slutt tak i dommer og juniorspiller Magnus Kristiansen, som tok utfordringen på strak hånd.

Varmt vær og et rolig tempo i åpningsminuttene førte til få målsjanser, helt til det 27. spilleminutt, da Christian Fiksdal kranglet inn kampens første scoring på et godt slått hjørnespark fra Matias Aalberg.

Klæbu utlignet tolv minutter senere, også dette på en dødball, men Eirik Johansen stanget inn en ny corner fra Aalberg slik at Tiller 2 ledet 2-1 til pause.

Kontrollert spenning

I andre omgang trodde man at Johansen punkterte kampen med sin 3-1-scoring i det 54. spilleminutt, etter et strålende angrep som involvert flere spillere, der Brage Rimol assisterte Johansen med et herlig gjennomspill, men Klæbu reduserte få minutter etterpå.

Tiller 2, med fem juniorspillere på banen samtidig i andre omgang, virket uansett å ha full kontroll på kampen, og da Jonny Tran snappet opp en dårlig pasning i det bakerste leddet til Klæbu, rundet keeper og satte ballen i mål, var det klart at Tiller 2 kunne innkassere tre poeng i årets første kamp.