G19: Klæbu 5 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 18. Apr 2014

SØRBORGEN KUNSTGRESS (KLÆBU): Juniorlaget gikk på en ny smell i oppgjøret mot Klæbu torsdag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk også i denne kampen en verst tenkelig start. Før ni minutter var spilt glapp det bakover for gjestene, og Klæbu snappet ballen og tok ledelsen.

Klæbu hadde grep om den første halvdelen av første omgang, men det var Tiller som var mest aggressiv mot pause. Dette ga også en fin betaling i form av en utligning fra Ole Erling Leinum, som var først på keepers retur fra et langskudd.

Tøff start på andre omgang

Andre omgang startet også like svakt som den første, da Klæbu tok tilbake ledelsen på et praktskudd rett i vinkelen fra 10 meter kun tre minutter etter hvilen.

Hjemmelaget økte så ledelsen til 3-1 åtte minutter senere, men Tiller ga ikke opp med det første. Et stangskudd og flere gode dødballer var sjansene som kom, men da disse ikke ville i mål, begynte de blåkledde spillerne å henge med hodene.

4-1 kom på straffespark etter 70 minutter, og tre minutter før full tid fastsatte Klæbu resultatet til 5-1 på en styring på bakre stolpe.

G19: Klæbu IL 5 (1) – (1) 1 Tiller IL