Flatanger 3 - 4 Tiller 2 (e.e.o.)

Postet av Marius L. Larsen den 23. Okt 2017

VIK GRESS (FLATANGER): Herrer-2 er klare for finale i kretsmesterskapet i 6. divisjon etter seier i andre ekstraomgang søndag ettermiddag.

De blåkledde fra Tillerbyen fortsetter å imponere på flere fronter, og nå er også herrer-2 klare for en heidundrende KM-finale neste lørdag.

Søndag ettermiddag gjestet våre nest beste herrespillere Flatanger i semifinalen i kretsmesterskapet, et lag som slo ut sterke Levangerstudentene i kvartfinalen.

Men blåtrøyene visste råd. Etter et kvarter tok de ledelsen ved Marius Torset, og ledelsen holdt seg til starten av andre omgang, da Flatanger utlignet til 1-1.

Deretter gikk det mange minutter på den relativt tunge og vanskelig gressmatta før det skjedde noe. Flatanger snudde kampen med sin 2-1-scoring etter 72 minutter, men så utlignet Tom Pedersen nærmest umiddelbart.

Seks minutter før full tid var det hjemmelaget igjen som gikk opp i føringen med sin sene 3-2-scoring, men da det store publikumet trodde at den siste vaffelen var kjøpt i kiosken, måtte de sette seg til rette for enda mer fotball. Ett minutt før slutt utlignet Espen Hovdahl til 3-3, og ekstraomganger var et faktum.

Der kom det ingen avgjørelse før i det 120. spilleminutt, da Marius Torset sendte Tiller 2 til himmels og KM-finale med sin 4-3-scoring.

Dermed skal Tiller 2 spille finale i kretsmesterskapet i 6. divisjon mot Rennebu førstkommende lørdag (28. oktober) kl.14.00 i Abrahallen.