Marius L. Larsen

Marius L. Larsen

Kategori

Opprykk og avdelingsmester

Postet av Marius L. Larsen den 9. Okt 2017

Herrer-2 rykket opp til 5. divisjon mens G16-2 vant sin høstavdeling. Vi oppsummerer helga som har vært.


Opprykk til 5. divisjon. Foto: FK Fosen.


De blåkledde fra Tillerbyen er inne i en høstsluttspurt før vinterkulda setter inn, men selv om nettene blir lange, fortsetter våre lag å imponere på de grønne kunstgressdekkene rundt omkring.

Helga startet med svært spennende kamper på lørdag, og gjett om resultatene gikk riktig vei.

Først ut var G14-1 mot Freidig på TOBB Arena. En jevn første omgang med mange mål førte til at det sto 3-3 halvveis, men så viste Tiller sine kvaliteter og dro fra utover i andre omgang. Blåtrøyene ga seg ikke før det sto hele 7-3 i målprotokollen.

Deretter møtte J17-1 Verdal på samme bane, der Siri Oline Berg-Johansen var i kanonslag. Tiller tok ledelsen tidlig etter et selvmål av gjestene, og derfra og ut så de seg aldri tilbake. De ledet 4-0 halvveis etter nye scoringer fra Vilde Winge Kristiansen og Berg-Johansen (2), og selv om Marita Olsen scorte ett i andre omgang, var det Berg-Johansen som stjal overskriftene med sine totalt fem scoringer av Tillers åtte!

Denne 8-0-seieren fører til at Tiller er to poeng bak serieleder Utleira i 0. divisjon, som er ferdigspilt for i år. Tiller møter Steinkjer på bortebane i siste seriekamp torsdag 19. oktober, og hvis du regner like rett som oss, så kan Tiller vinne J17 0. divisjon for andre år på rad dersom de beseirer Steinkjer.


Herrer-2 rykket opp

Lørdagens siste kamp på TOBB Arena var G16-2s møte med Klæbu, og det unge Tiller-laget bestående utelukkende av 14- og 15-åringer hadde en perfekt dag på jobben. Med en solid 6-0-ledelse til pause, var det ikke lett å være motstander, men Tiller fortsatte å male på og vant til slutt hele 10-0.

Denne seieren betyr at Tiller har vunnet 3. divisjon avdeling 3 høst med sju seiere og kun ett tap! Vi gratulerer med en knallsterk prestasjon!


Det siste som skjedde på lørdag, var herrer-2s avgjørende kamp mot Fosen på Oksvoll gras. Hvis Tiller 2 gikk seirende av banen, ville klubben fremdeles ha et 5. divisjonslag neste år (ettersom herrer-1 rykket ned, red. anm.), og det var egentlig aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne.

Våre gutter vant hele 13-0 etter blant annet to keepermål og ett trenermål, og feiringen av opprykk kunne bare starte.

Nå venter også kamp(er) om kretsmesterskapet i 6. divisjon.

Vi gratulerer med et svært fortjent opprykk!


G13 avsluttet med seier

Søndagens tre kamper hadde alle forskjellige utgangspunkt, men hadde samtidig lite betydning med tanke på tabellplasseringer.

Dagen startet på Tempe kunstgress der herrer-1 gjestet Nidelv i sin siste 5. divisjonskamp for sesongen. Nedrykksklare Tiller bar preg av starten på høstferien, og de måtte se seg slått hele 11-3.

På Alvdal var J17-2 gjester, og mot et av topplagene på eget gress skulle det bli i det tøffeste laget. Tiller lå under 5-0 til pause, og under nesten-vinterlige værforhold klarte ikke våre jenter å slå tilbake - det endte med et 7-0-tap.

Helgas siste kamp var det G13-2 som sto for, som hadde Buvik på motsatt halvdel. På en fortsatt høstklar TOBB Arena skulle de blå spillerne varme de mange fremmøtte, og gutta kunne ta høstferie med god samvittighet etter de slo til med en sterk 5-1-seier.


Neste Tiller-kamp i konkurranseklassene er J15s semifinaleoppgjør i OBOS Cup mot Strindheim på bortebane søndag 15. oktober.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc