Tiller 10 - 2 Nardo 2

Postet av Marius L. Larsen den 18. Aug 2017

TOBB ARENA (TILLER): Kvinnelaget fikk en perfekt start på høsten med en solid seier over Nardo 2 torsdag kveld.

Tremålsscorer Celine Kleiven Vevle (i midten) jubler over sitt glimrende frisparkmål rett før pause. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen kom ut av blokka med en gang etter avspark, og allerede før fire minutter var spilt rundet Victoria Sande Petersen keeper og fikset 1-0 for hjemmelaget.

Tiller fortsatte å pøse på i angrep, og ingen kunne vel si at det var ufortjent da samme spiller doblet ledelsen etter 18 minutter. Et strålende angrep assistert av Sandra Aardahl Gulstad og en nydelig styring fra Sande Petersen førte til håp om tre nye poeng.

For tre minutter senere sto det 3-0 i målprotokollen. Aardahl Gulstad var iskald alene med keeper, og i sin første obligatoriske Tiller-kamp sto hun dermed allerede med en målgivende pasning og en scoring.

Punkterte kampen før pause

Tiller slakket litt av i minuttene som fulgte, og lot Nardo 2, som for øvrig stilte kraftig forsterket ved hjelp av flere førstelagsspillere, komme mer inn i kampen. Åtte minutter før pause kunne reduseringen ha kommet, men forsøket alene med Tiller-keeper Marthe Jakobsen ble flott reddet av den solide sisteskansen.

Rett etterpå stormet Sara Bye-Andersen oppover høyresiden, rundet flere forsvarsspillere og fant en helt umarkert Andrea Holm Aune på ti meter som hamret inn 4-0.

Tre minutter før sidebytte stilte Celine Kleiven Vevle seg opp på frispark fra hjørnet av 16-meteren, og hun sendet ballen i en lekker bue over keeper og i mål til 5-0.

Tre x Celine

I andre omgang ble selv den aller minste tvil fjernet da Vevle hamret inn 6-0 i lengste hjørne fra 16 meter tre minutter etter hvilen, og nesten 20 minutter senere fikset Andrea Holm Aune 7-0 fra ti meter etter et strålende forarbeid av navnesøster og to år yngre Sivertsen Broholm.

Nardo 2 reduserte til 1-7 få minutter senere, men dette var Tillers kveld.

Sande Petersen økte ledelsen til 8-1 på et godt plassert skudd i hjørnet etter et realt vingspill-angrep før Ina Sofie Rokne tuppet inn 9-1 fra en meters hold på Bye-Andersens pasning.

Selv om Nardo 2 reduserte til 2-10 helt på tampen, var det Kleiven Vevles fantastiske heading fra fire meter i bue over keeper og i lengste kryss på Sande Petersens innlegg som ble den store snakkisen.

Tiller startet dermed høsten helt perfekt, og nå venter Støren på bortebane neste torsdag før 8-delsfinalen i J19-NM mot Trondheims-Ørn står for tur neste lørdag.