Har fått en solid start

Postet av Marius L. Larsen den 17. Aug 2017

TOBB ARENA (TILLER): G14-1 og -2 har fått en perfekt start på høstsesongen, G15 spilte uavgjort og herrer-2 er tilbake på vinnersporet.

Jubel da Joakim Harsvik Alstad (nummer to fra høyre) scorte sitt første mål i første seriekamp etter sommerens langtidsskade. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen er knapt halvveis i første høstuke, men våre spillere fortsetter å jobbe knallhardt for både gode prestasjoner og resultater.

På tirsdag tjuvstartet G14-2 høstsesongen i 9er 3. divisjon avdeling 2, og det skulle bli altfor spennende i hjemmeoppgjøret mot Gauldal. Tiller 2 ledet 3-2 til pause, og andre omgang ble like nervepirrende, men blåtrøyene tok med seg alle poengene til slutt i en 5-4-seier. Hele fire av målene ble scoret av Henrik Solberg, mens Marius Melum fikset ett.

Onsdagens tre storoppgjør startet med G14-1s møte med Sverresborg i 11er 2. divisjon på TOBB Arena, og blåtrøyene gikk rett i strupen på de grønnkledde gjestene.

Joakim Harsvik Alstad, som er tilbake for fullt etter å ha trent seg tålmodig opp etter å ha vært skadet gjennom hele sommeren, satte inn 1-0 før seks minutter var spilt, og Sondre Aarsbog Weiseth doblet ledelsen kort tid senere. To mål fra Jonas Fossen Thanem sørget for en komfortabel 4-0-ledelse til pause, men Sverresborg reduserte to ganger rett etter hvilen.

Fossen Thanem ble firemålsscorer da han satte inn 5- og 6-2 i det 46.- og 48. spilleminutt før Henrik Solberg økte ledelsen ytterligere elleve minutter før full tid.

Helt på tampen fastsatte Marius Sivertsen Broholm sluttresultatet til 8-2, og dermed har begge G14-lagene fått en pangstart på høsten med full pott og tabelltopp!

Rundspilte serielederen

Samtidig som G14-1-kampen, møtte G15 opp på Hammersborg for å gjeste Vestbyen i 9er avdeling 3. Hjemmelaget fra Trondheim vest ledet 2-1 til pause, men det endte til slutt 3-3 etter en solid sluttspurt fra våre gutter. Målene ble scoret av Tobias Negård Larsen, Stian Nornberg Austnes og Jørgen Arildsønn Eidet.

Helt til slutt tok herrer-2 imot serieleder Utleira 2 i 6. divisjon avdeling 4, og det skulle bli enveiskjøring fra start til slutt i den flotte sensommerkvelden på TOBB Arena.

Et selvmål på Johannes Berghs innlegg sendte Tiller 2 i føringen før to minutter var passert, men til tross for et enormt sjansesløseri, ledet blåtrøyene 3-0 til pause etter to scoringer fra Marius Modalsli Torset etter flott angrepsspill.

Preben Holm Aunes sidebrassescoring 30 sekunder etter pause sørget for en fornøyelig 4-0-ledelse, men selv om Olav Bleivik Wist og Morten Modalsli Torset sørget for henholdsvis 5- og 6-0, fikk Utleira 2 et trøstemål kort tid før slutt.

Dermed tar Tiller 2 tilbake tabelltoppen i avdelingen før to viktige oppgjør i de kommende ukene venter for våre nest beste menn.

Se oversikt over samtlige Tiller-kamper her! (velg datovisning)