Kapret gull og sølv

Postet av Marius L. Larsen den 1. Jul 2017

Tiller vant J17-sølv og gull i J15-klassen i Skandia Cup 2017.

Gull i J15-klassen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen skulle gjennom to tøffe finaler på kort tid denne lørdagen, og det hele startet med en spennende J17-finale mot Innstrandens foran flere hundre tilskuere på Ørn Arena.

Dessverre havnete blåtrøyene under før fem minutter var spilt. Et skudd fra tolv meter snek seg i lengste hjørne, og Tiller måtte "starte" i motbakke.

Tillers 14- og 15-åringer prøvde og prøvde, men det var effektive gjester som kunne gå til pause med en 2-0-ledelse.

Innstrandens, som for øvrig spiller til daglig i 2. divisjon kvinner, økte ledelsen til 3-0 ti minutter etter sidebytte, men Vilde Winge Kristiansen reduserte nesten umiddelbart med et praktskudd fra 16 meter, godt assistert av Andrea Sivertsen Broholm.

Tiller trykket på for en ny redusering, men det ble bare nesten. De måtte til slutt se seg slått 3-1 av et eldre og bedre Innstrandens-lag, men de kan være svært stolte over en imponerende 2. plass!

Iskalde Vilde og Thale

En knapp halvtime etter premieseremonien for J17-klassen, skulle samme gjeng kjempe mot Strindheim om den største pokalen i J15-klassen.

Dette er to lag som har knivet om de største titlene på sitt nivå de siste årene, og det var gultrøyene fra Leangen som startet J15-finalen best, men de klarte ikke å få hull på byllen.

Halvveis ut i første omgang kom Tiller bedre med, og skuddforsøk fra både Sivertsen Broholm og Louisa Stuedahl var nære, men det nærmeste var et stolpetreff.

I andre omgang fortsatte blåtrøyene å jobbe mot melkesyra i føttene, og de styrte det meste av banespill, til tross for at Strindheim var farlige på sine cornere i en spesiell sidevind.

14 minutter før full tid ble det imidlertid hinsides jubel på banen, da Winge Kristiansen var like iskald som fønvinden fra vest og trillet inn 1-0 alene med keeper.

Like kald og dyktig var Thale Hinsverk sju minutter senere. Også hun kom alene med keeper og styrte ballen i mål på halv volley til 2-0.

Tiller hadde god kontroll på oppgjøret i det klokka gikk mot full tid, og dermed kunne dagens største jubelbrøl slippes løs!

Vi gratulerer våre unge spillere med bronse i J13-klassen, sølv i J17-klassen og gull i J15-klassen i årets Skandia Cup!