Tiller 5 - 1 Kattem/Flatås

Postet av Marius L. Larsen den 20. Apr 2017

TOBB ARENA (TILLER): Den første kvinnekampen på TOBB Arena på 21 år endte med helblå seier.

Nora Krafft Sæther (t.v.) jubler med firemålsscorer Victoria Sande Petersen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen var spente på den første kvinnelige seriekampen siden 1996, men kveldens hjemmelag skrev et nytt kapittel i den stolte historien med tre poeng i åpningskampen.

Det var et rolig og blandet åpningskvarter på TOBB Arena, men så ble det umiddelbart fyr i teltet. Etter 16 minutter satte fjorårets toppscorer Victoria Sande Petersen inn 1-0 på sedvanlig vis alene med keeper, men fire minutter senere utlignet Kattem/Flatås på et langskudd.

Ikke mange sekunder senere tok Sande Petersen og Tiller tilbake ledelsen, mens ledelsen ble ytterligere trygget rett før pause på lekkert vis.

Nora Krafft Sæthers innoverskrudde hjørnespark gikk over og forbi alt og alle og rett i lengste hjørne til 3-1!

Sande Petersen x 4

I andre omgang styrte vertene kampen i store perioder, og selv om gjestene fra den andre siden av E6 kom på noen visitter, hadde Tillers bakre rekker full kontroll.

Fremover ble kampen mer eller mindre punktert etter en drøy time da Sande Petersen fikset sitt hattrick på enkelt vis etter at Siri Oline Berg-Johansen herjet på høyresiden, fintet bort flere motspillere og satte ballen i stolpen som Sande Petersen styrte i mål fra kloss hold.

14 minutter før full tid gjorde Krafft Sæther grovjobben da hun stormet oppover på venstresiden og fikk lagt inn i feltet. Der sto - ja, du gjettet riktig - Sande Petersen og hamret inn 5-1 til blåtrøyene.

Dermed fikk Tiller en topp start på sin nye seniorkarriere på kvinnesiden, og neste oppgjør er borte mot Nardo 2 neste torsdag kl.20.00.