Blå jubel i Steinkjer

Postet av Marius L. Larsen den 3. Apr 2017

TRONDHEIM / STEINKJER: Tiller tok med seg tre store premier i T-A-cupen i helga. Vi oppsummerer samtlige oppgjør i de forskjellige turneringene.

G13 jubler over en knallsterk gullpokal i T-A-cupen. Foto: Gro Merethe Nerland.


De blåkledde fra Tillerbyen var sedvanlig godt representert i helgas forskjellige turneringer, og de tøffe oppgjørene ga både nye erfaringer og ikke minst gode prestasjoner.

I Sverresborg Cup på lørdag var G13 i aksjon for å kjempe om poeng og avansement til A-sluttspillet, og de fikk en strålende start med en særdeles sterk 3-0-seier over Nardo i første gruppespillkamp.

Dessverre ble det nederlag i de to siste oppgjørene, noe som førte til at blåtrøyene havnet på 3. plass i gruppa og ble dermed utslått.


Blandet start på OBOS Cup

OBOS Cup ruller for alvor i de aldersbestemte årsklassene, og på fredag var J17 og G19 i aksjon med sine gruppespillkamper.

J17 fikk en perfekt start med en sterk 2-1-seier over Gimse på bortebane, og '01-erne topper gruppa etter en runde. Målene ble scoret av Mia Sivertsen Hilsen og Gunvor Viggen Kroken.

Samtidig tapte G19 6-2 for Nidelv, og dermed er de ute av turneringen selv med en kamp igjen å spille.

OBOS Cup ble erstattet med seriespill på søndag, da G16 tok turen ut til Levanger og hadde håp om å bygge videre på den solide 5-2-seieren over Malvik forrige søndag.

Dessverre ble kampen i det tøffeste laget, og blåtrøyene måtte se seg slått 5-0 til slutt.

Allerede på torsdag kl.18.00 venter et heidundrende lokaloppgjør mot Heimdal på TOBB Arena.


PS! G19-seriekampen mot Byåsen TF 2 ble utsatt.


T-A-cupen farget blått

I tillegg var det T-A-cupen (Trønder-Avisa) i Steinkjer for våre 13-åringer, en turnering som kun innehar inviterte lag i klassene 13 og 14 år.

Blåtrøyene stilte med 13-årige lag i både gutte- og jenteklassen, og de innledende kampene gikk over all forventning.

Etter totalt sju gruppespillkamper, sto Tiller med seks seiere og ett uavgjort - ingen tap!

I sluttspillet på søndag skulle jentene opp mot Verdal i semifinalen, men etter en svært jevn kamp, ble det stang ut for Tiller, og de måtte se seg slått 1-0.

Allikevel kan de juble over en svært imponerende 3. plass i turneringen.

Guttene spilte om retten til en semifinaleplass samtidig som jentene, og de beseiret Strindheim 3-0 i kvartfinalen.

I semifinalen slo de Nationalkameratene knepent 1-0, og i finalen mot Sørlia søndag ettermiddag skulle det bli mindre spennende.

Tiller kjørte over sine nordtrønderske motstandere, og ga seg ikke før det sto hele 5-1 i målprotokollen! Banens beste kåret av en lokal jury ble Marius Sivertsen Broholm.


Vi gratulerer med fantastiske prestasjoner i T-A-cupen, gutter og jenter!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.