G16: Nardo 6 - 0 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 16. Feb 2017

NISSEKOLLEN KUNSTGRAS (NARDO): Tillers unge mannskap ble noen hakk for små i møtet med et fysisk sterkt Nardo-lag torsdag kveld.

Midtstopperne Arnaud Mizero Habarurema (bakerst) og Adrian Ødmann Moe hadde nok å gjøre mot Nardo. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen kjempet om å gå videre i NM Telenor Cup, men plassen i neste utslagsrunde var et stykke unna denne torsdagskvelden.

Etter jevne åpningsminutter på Nissekollen, der ingen av lagene hadde de store sjansene, var det hjemmelaget i burgunder som begynte å nærme seg nettsus med et par store muligheter for 20 minutter var spilt - den største sjansen reddet Tiller på streken.

Men etter 23 minutter ble det jubel for vertene. En gjennombruddspasning ble snappet opp av en Nardo-angriper i duell med Tiller-keeper Lars Smemo, og ballen gikk i mål til 1-0.

Sju minutter senere doblet Nardo ledelsen på skudd fra kloss hold etter et lavt innlegg fra høyre, men Tiller kom bedre med mot slutten av omgangen, der Andreas Fredagsvik Trans skudd fra 20 meter gikk like utenfor mål.

Sovende start på andre omgang

Andre omgang startet mindre bra for blåtrøyene, da hjemmelaget straffet et sovende Tiller-lag og økte ledelsen til 3-0 kun 40 sekunder etter avspark.

Så gikk det fra vondt til verre. I løpet av tolv minutter sto det 5-0 i målprotokollen etter en god overgang og et godt slått hjørnespark.

Nysignerte Emil Offerdal Johansen fikk en god mulighet etter 65 minutter, men skuddet havnet i nettveggen fra skrått hold.

Åtte minutter før full tid fastsatte Nardo sluttresultatet til 6-0 på nok et gjennombrudd.

Tiller er dermed ute av Norgesmesterskapet, men allerede på lørdag kan de se fram til å kjempe om kretsmesterskapet i futsal.

Sesongen i 0. divisjon sparkes i gang søndag 12. mars borte mot Ranheim.

G16: Nardo FK 6 (2) - (0) 0 Tiller IL