Troféfylt helg 3

Postet av Marius L. Larsen den 23. Jan 2017

Fjernvarmecupen 2017 er over, og arrangøren kan se tilbake på en strålende gjennomført turnering som også i helg 3 endte med dramatiske sluttspillkamper.

Gulljubel for J13. Foto: Marius L. Larsen.


Tiller Idrettslag Fotball brettet opp ermene på ny for å levere gode opplevelser på parketten i KVT-hallen, Kotenghallen og Rostenhallen denne helga, og forventningene var store for alle og enhver.

Fredag og lørdag ble brukt til innledende kamper mens sluttspillet ble sparket i gang søndag formiddag.

I tillegg var det nok en gang 3-mot-3-kamper med vant for de aller yngste, på lørdag 8-åringene, og med mange foreldre/foresatte, søsken og besteforeldre rundt banene, kan man godt si at det nok en gang ble en kjempesuksess for alle involverte.


Se bildegallerier:
Fredag 20. januar
Lørdag 21. januar
Søndag 22. januar


"Marius-finalen"

Også for 13-åringene var det duket for både A- og B-sluttspill denne helga, noe som viste seg å være svært populært blant både spillere og publikum som skapte sedvanlig stor stemning i hallene.

I B-finalene ble det jubel for Utleira 3 som slo Kattem 2 3-2 i J13-finalen, og for guttene vant Sverresborg 1 G13-finalen med sifrene 5-0 over Frei 2, der sistnevnte for øvrig var et flott, nytt bekjentskap i Fjernvarmecupen.

I A-finalene i denne årsklassen ble det drama helt inn, men som endte med helblå jubel både her og der.

J13-finalen ble spilt mellom Tiller og Heimdal, der Synne Aunehaugens skåring etter ni minutter ble kampens eneste. Store sjanser til begge lag fulgte mot slutten av kampen, men de blåkledde jentene kunne til slutt juble over sin første gullpokal, som for øvrig var klubbens første i årets turnering.

I G13-finalen sto duellen mellom Utleira 1 og Tiller 1, der Marius Sivertsen Broholm og navnebror Jensen sendte Tiller to mål foran etter åtte minutter, men Utleira fulgte opp med redusering ved Marius Vasslag like etterpå. To raske mål fra Jensen sørget for en sterk 4-1-ledelse, og selv om Vasslag reduserte igjen like før slutt, ble det Tiller-seier også i G13-klassen.

Se alle resultater fra Fjernvarmecupen her!


Utleira herjet i J17

I J17- og G16-klassen var det ingen B-sluttspill, men derimot noen svært interessante kamper i A-sluttspill utover søndagen.

I J17-klassen var det ingen tvil hvem som skulle vinne finalen, ettersom Flatås 1 og Charlottenlund 1 ble slått ut av henholdsvis Utleira 1 og Utleira 2 i semifinalene. Finalen var jevnspilt, men selv om Utleira 2 ledet tidlig 2-0 etter skåringer av Synne Stokkaune og Hannah Lindseth, snudde Utleira 1 kampen med nettkjenninger fra Sara Sommervold Stokke, Trine Trønstad og Julie Helen Frøseth Skorge.

G16-finalen ble spilt mellom Heimdal 1 og Kolstad 1, som slo ut henholdsvis Tiller 1 og Heimdal 2 i semifinalene. Begge lag hadde sine store muligheter, og det var Heimdal som omsatte sjansene. Skåringer av Jonis Westad (x2) og Randy Chepas sørget for at grønntrøyene vant G16-klassen.


Følg Fjernvarmecupen på Facebook!


Takk til alle bidragsytere!

Gjennom tre helger, ni dager og fordelt på tre haller har Tiller Idrettslag Fotball arrangert Fjernvarmecupen 2017.

Alle lag fra smått til stort har bidratt med mange dugnadstimer i kiosk, speaker, sekretæriat og banemannskap, og vi ønsker å rette en stor takk til alle våre herlige bidragsytere.


Takk for i år - vi sees i Fjernvarmecupen 2018!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.