Tiller 3 - 3 Meldal

Postet av Marius L. Larsen den 21. Aug 2016

TOBB ARENA (TILLER): En svært hendelsesrik seniorkamp endte uten en vinner søndag kveld.

Jubel etter Malmos 3-2-scoring. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen var på hælene i åpningsminuttene, for det var gjestene fra "Meddala" som hadde mest å by på.

Før fem minutter var spilt satte gultrøyene inn kampens første mål, etter at et lavt innlegg fra høyre ble styrt i mål fra seks meter.

Tiller kom bedre med etter dette, og da Stian Mathisen Myrbekk headet like utenfor og Alexander Sotberg traff stolpen, var det noe på gang.

Etter 18 minutter gjorde Kevin Karlsen det meste selv da han satte ballen i lengste hjørne fra skrått hold til 1-1, men ti minutter før pause tok Meldal igjen ledelsen på et lignende angrep som ved første målet, bare denne gang kom skuddet fra 12 meter.

Sjanserik andre omgang

Hjemmelaget åpnet best etter hvilen, og elleve minutter ut i andre omgang sto det 2-2 i målprotokollen. Først headet Sotberg i tverrliggeren før Lasse Knutsen stanget returen i mål fra kloss hold.

Ti minutter senere kunne blåtrøyene juble over å ha tatt ledelsen for første gang i kampen. Et frispark fra Fredrik Schevig ble stusset ned på fem meter av Myrbekk der Krister Jenssen Malmo befant seg og styrte inn 3-2.

Meldal jaktet utligning, og stolpen, redning av Even Bergheim og redning på strek av Magnus Bleivik Wist sto i veien for det.

Helt til det 83. spilleminutt. Nok et innlegg fra høyre ble denne gang headet upresset i mål fra åtte meter, og for tredje gang i kampen var lagene like langt.

Begge lag gikk for tre poeng helt på tampen, men de måtte ta til takke med ett poeng hver.