Arkiv: J17: Tiller 6 - 2 Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 27. Apr 2016

(arkiv) TOBB ARENA SØR (TILLER): Det var nok en sur vårkveld i april, men nok en gang bet dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fra seg og vant stort.

Laura Gashi (i midten) scorte de to første målene. Foto: Marius L. Larsen.

Hjemmelaget tok kommandoen fra start, og allerede før ti minutter var spilt satte Laura Gashi dagsordenen med sitt langskudd via en Strindheim-spiller i mål til 1-0.

Ti minutter senere kombinerte Gashi fint med Victoria Sande Petersen dypt inne på Strindheims banehalvdel, der det endte med at førstnevnte kom alene med keeper og var iskald fra ti meter - 2-0.

Ikke lenge etterpå var Hanne Emilie Paulsen Falmår svært nære på et hjørnespark som havnet i feltet, men skuddet fra seks meter ble godt reddet av gjestenes keeper.

Ni minutter før pause la kaptein Andrea Holm Aune på til 3-0 med sin styring fra skrått hold.

Kontrollerende andre omgang

Åtte minutter ut i andre omgang skulle spenningen i kampen bli dempet, da Sande Petersen jaget en bakromsball, rundet keeper rett utenfor 16-meteren og trillet inn 4-0.

Ina Sofie Rokne sendt Tiller i en 5-0-ledelse ikke mange minutter etterpå, og i takt med et nytt snøfall, dalte tempoet mot slutten av kampen.

Strindheim kom bedre med, og etter 64 minutter reduserte bortelaget på et langskudd som gikk via Tiller-keeper Hedda Kolstad.

Under 60 sekunder senere la imidlertid Marita Olsen på til 6-1 før Strindheim fastsatte sluttresultatet med nok en redusering til 6-2 ti minutter før full tid.

Neste kamp for J17 er borte mot Trygg/Lade onsdag 4. mai kl.20.00.

J17: Tiller IL 6 (3) - (0) 2 Strindheim IL
1-0 Laura Gashi 10'
2-0 Laura Gashi 20'
3-0 Andrea Holm Aune 31'
4-0 Victoria Sande Petersen 48'
5-0 Ina Sofie Rokne 50'