Postet av Marius L. Larsen den 5. Feb 2016

Det ble både tap og seier i treningskampene torsdag kveld.

Fra Havstein kunstgress. Mobilfoto.

Det var duket for to spennende treningskamper torsdag kveld, der Tiller IL tok i mot Sjetne på Tempe mens Sverresborg var vertskap for "Tiller Toppfotball" på Havstein.

På Tempe kunstgress var det en jevn start som Tiller etter hvert tok tak i. Etter 22 minutter ble det jubel for Brage Rimol og Geir Øyvind Sjømælings mannskap, der Tormod Østerås sendte blåtrøyene i føringen fra ti meter etter en corner fra Fredrik Schevig.

Sjetne kom bedre med utover i andre omgang, og det var noen slitne Tiller-bein mot slutten, men Geir Robert Haltstrand holdt buret rent da Tiller vant 1-0.

Dermed ble det en solid start for 4. divisjonslaget.

Våknet for alvor etter hvilen

På Havstein kunstgress var det hjemmelaget Sverresborg som tok styringa fra start i oppgjøret med 'Tiller TF', og grønntrøyene tok ledelsen etter 15 minutter grunnet rot i bakre rekker.

Ledelsen ble doblet åtte minutter senere på corner som aldri ble skikkelig klarert, men etter en halvtime begynte gjestene å våkne.

Tre minutter før pause snappet Jørn André Hugdal ballen på vertenes banehalvdel, sendte Rune Langørgen i bakrom, som fant Magnus Bjerke i feltet som styrte inn reduseringen.

I starten av andre omgang og den neste halvtimen var 'Tiller TF' det dominerende laget, og fem store målsjanser ble skapt uten å få uttelling.

Helt på tampen fikk Sverresborg straffespark som de fastsatte sluttresultatet til 3-1 på.

Alt i alt en godkjent første treningskamp med et nytt mannskap.