Tiller 2 4 - 5 Ranheim BF

Postet av Marius L. Larsen den 28. Jun 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Et slapt Tiller 2-lag klarte ikke å avslutte levetiden på det gamle kunstgresset på en fornøyelig måte søndag kveld.

Søndag 28. juni 2015 var datoen for den aller siste kampen på gamle Tonstad kunstgress. Foran mange tilskuere med to generasjoner Kristiansen på banen samtidig, klarte imidlertid ikke Tillers nest beste menn å avslutte våren med et gledelig resultat.

Etter et kvarter sto det 0-1 i målprotokollen på kampens første mulighet, da en Ranheim-spiller gikk forbi alt og alle.

To minutter senere doblet de ledelsen på straffespark, før de økte ledelsen ytterligere etter 22 minutter.

Kvande-suser til liten nytte

Fire minutter senere stusset kaptein Geir Øyvind Sjømæling inn en god redusering på et frispark fra Kim Horghagen, og Brage Rimol var sikker fra ellevemeteren få minutter senere.

Dessverre for hjemmelaget så satte Ranheim inn 4-2 i det 35. spilleminutt, men Arne Julius Berdal skapte et poenghåp rett før pause med sin 3-4-redusering på en retur fra keeper etter Sjømælings skudd.

Etter 63 minutter utlignet Kim Roxan Kvande til 4-4 med en suser fra 27 meter rett i krysset, men da det så ut som om Tiller 2 endelig skulle finne vinnermålet, kontret Ranheim inn 4-5 fem minutter før full tid.