G19: Melhus 2 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 4. Des 2018

ABRAHALLEN (SVEBERG): G19 er klare for 0. divisjon 2019 etter en fortjent seier over Melhus mandag kveld.

G19 skal spille på øverste nivå neste år.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en verst tenkelig start på det avgjørende oppgjøret. Før to minutter var spilt scorte Melhus et enkelt mål alene med keeper, men Tiller svarte med en gang.

Robin Hermanstad gikk i bakken i duell med keeper, og dommeren pekte korrekt på straffemerket. Der var Magnus Kristoffersen sikker og hamret inn utligningen.

En jevn batalje med tøffe dueller fikk et skille i det 21. spilleminutt. En perfekt pasning fra Andreas Fredagsvik Tran sendte Kristoffersen alene med keeper, og sistnevnte var iskald da han sendte Tiller i en flott 2-1-ledelse.

Og ledelsen ble større rett før pause. Etter et par vanvittige målsjanser med blant annet redning på strek, smalt det endelig i nettmaskene. Kristoffersen var denne gang assistenten i et flott Tiller-angrep som endte med at Fredrik Olufsen banket ballen med bredsida fra ti meter i lengste vinkel og dermed 3-1.

Sneisen-dobbel avgjorde

Tiller startet andre omgang klart best, men så spiste Melhus seg ytterligere innpå.

Allikevel måtte man vente til det 71. spilleminutt før den virkelige store målsjansen kom, og da endte det med nettsus. Et innlegg fra høyre ble styrt i mål fra ti meter av en hvitkledd spiller, og nå var Tiller kun ett mål foran.

Men nervepirrende sluttminutter ble det faktisk ikke.

Tre minutter senere styrte Roy Sneisen inn 4-2 fra kloss hold på et smart hjørnesparktrekk, og rett før sluttsignalet fastsatte angrepsspilleren sluttresultatet til 5-2 med sitt harde langskudd i lengste hjørne.

Med nok en seier i kvalifiseringen, er dermed Tiller klare for neste års 0. divisjon i G19-klassen!