G19: Tiller 1 - 4 Freidig

Postet av Marius L. Larsen den 22. Sep 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Sjokkåpning førte til tap i toppkampen fredag kveld.

Tiller leverte en kamp under pari.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en marerittstart på toppoppgjøret mot Freidig. Etter knapt 20 sekunder satte Freidig inn 1-0 fra kloss hold, og to minutter senere doblet de ledelsen etter å ha kommet altfor lett gjennom bakre ledd.

Tiller kom bedre med i kampen etter hvert, men langskudd fra Andreas Fredagsvik Tran, Emil Offerdal Johansen og Fredrik Meland Johnsen traff ikke innenfor stengene.

To minutter før pause blåste Magnus Kristoffersen et nytt liv i kampen, da han hamret inn 1-2 i nærmeste kryss fra 15 meter.

Men andre omgang fikk en like svak start som den første.

Drøyt ti minutter etter sidebytte la Freidig på til 3-1 etter å ha kommet alene med keeper, men Tiller hadde ikke tenkt å gi seg riktig enda.

I minuttene som fulgte hadde Tiller store muligheter. Kristoffersen traff stolpen på et langskudd, mens forsøk fra nært hold fra både Andreas Arukwe og Erik Arntsberg ble blåst over mål og reddet på strek.

To minutter før full tid gikk lufta ut av de blå, da Freidig fastsatte sluttresultatet til 4-1 etter en god kontring.

Neste kamp for G19-1 er mot Hegra onsdag 26. september kl.20.00 på Hegra Sparebank Arena.

G19: Tiller IL 1 (1) - (2) 4 SPK Freidig