Tiller 8 - 1 Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 28. Aug 2018

TOBB ARENA SØR (TILLER): Kvinnelaget leverte strålende angrepsspill i møtet med Strindheim mandag kveld.

Andrea Holm Aune (t.h.) var rask til å juble sammen med målscorer Kaisa Øien Aune. Hege Snåsøy Hovdahl (t.v.) og Victoria Sande Petersen (delvis skjult) blir også med.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk også denne hjemmekampen en svak inngang på kampen. Allerede før to minutter var spilt kunne gjestene ha tatt ledelsen etter at Tiller klønet det til å bakre rekker, men heldigvis for blåtrøyene ble det ikke noe mer ut av det.

Fem minutter senere var Tiller-keeper Marthe Jakobsen på plass da hun reddet et hardt skudd i nærmeste hjørne på glimrende vis, men det var lite hun kunne gjøre kort tid senere. Et frispark fra 30 meter dalte i feltet, hvor en Strindheim-spiller var først på ballen og styrte inn 1-0.

Egentlig en fullt fortjent Strindheim-ledelse etter svake åpningsminutter fra vertene.

Sande Petersen på rett plass til rett tid

Men dette skulle endre seg kraftig nesten umiddelbart etter avspark.

Tiller tok virkelig tak i kampen, og spesielt fra sidene var de farlige. En sedvanlig livlig Stine Holstad Vigtil sendte et innlegg i tverrliggeren, før returen ble etter hvert plukket opp av Mia Bjerkan som fra kloss hold også hamret ballen i den vannrette stolpen.

Sjansene kom tett som hagl, og Sandra Aardahl Gulstads forsøk alene med keeper ble reddet av Strindheims sisteskanse, før Celine Kleiven Vevles frispark fra 22 meter snek seg ikke langt utenfor lengste stolpe.

Og etter nøyaktig en halvtime ble det endelig jubel for hjemmelaget. Victoria Sande Petersen mottok en ball i det berømte bakrommet, stormet mot keeper og satte ballen knallhardt nede ved stolperoten og i nettmaskene til 1-1.

To minutter senere sendte Marita Olsen blåtrøyene i ledelsen med sitt skudd fra nært hold på Kaisa Øien Aunes frispark.

Rett før pause ble ledelsen økt ytterligere. Synne Bye-Andersen startet angrepet, og en offensiv Bjerkan kunne bare høre suset fra hennes knallharde skudd fra ti meter først i nærmeste stolpe, og så i lengste stolpe før ballen havnet i returrommet til Sande Petersen som satte inn 3-1.

Malte på etter tidlig scoring

Kampen ble i realiteten punktert ti minutter etter sidebytte, da Øien Aunes frispark fra nærmere 40 meter spratt over alt og alle og rett i mål til 4-1.

Men Tiller var ikke ferdig for kvelden.

En fantastisk kontring av blåtrøyene, startet med Sara Bye-Andersen og Tiril Olsen via Andrea Holm Aune, endte med at Gulstad kom alene med keeper. Der gjorde angrepsspilleren ingen feil og fikset 5-1.

Halvveis i andre omgang kom kanskje rundens mål. Et perfekt slått innlegg fra Vigtil ble banket i mål på hel volley fra ti meter av Gulstad - og dermed 6-1 på absolutt lekkert vis.

Med kvarteret igjen å spille, sto det hele 8-1 i målprotokollen. Både Ida Skauge Stiles og Sande Petersen fikk ballen over mållinja på hjørnespark, og med Vigtils to volleyforsøk fra kloss hold helt på tampen, kunne det fort ha blitt større margin.

En perfekt mandagskveld og start på ei ny uke med tidvis glitrende angrepsspill.

Neste kamp i 3. divisjon kvinner er borte mot KIL/Hemne 2 mandag 3. september kl.19.30.