Gimse 0 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 26. Jun 2018

BREKKÅSEN STADION (GIMSE): Kvinnelaget med full kontroll da de seiret i siste seriekamp før sommerferien.

Marita Olsen (i midten) punkterte kampen rett før slutt.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk oppleve et svært lavtliggende hjemmelag i åpningsminuttene, og i en spesiell fotballkamp der Ina Sofie Rokne spilte sin foreløpige siste i helblått, var det gjestene som tok ledelsen tidlig i kampen.

Før sju minutter var spilt fant Tiller rom på siden, spilte seg pent oppover i banen og ballen endte til slutt hos Stine Holstad Vigtil, som fra tolv meter hamret ballen i nærmeste vinkel med venstrefoten - dermed 0-1 i målprotokollen.

Like mange minutter senere var ledelsen doblet. Etter et konstant Tiller-trykk fikk Victoria Sande Petersen ballen i bakrom, skuffet bort to motspillere og tuppet ballen elegant forbi en utrusende keeper og i mål.

Gimse fortsatte å ligge lavt i banen, noe som gjorde forholdene vanskelige for blåtrøyene, men Tiller hadde flust av sjanser til å punktere kampen. Dog havnet forsøkene fra blant andre Sande Petersen og Sandra Aardahl Gulstad like utenfor mål.

Marita Olsen med frisparkmål (!)

Andre omgang ble åpnet med at Mia Bjerkan hamret ballen i tverrliggeren fra 20 meter, og kort tid etterpå vartet hjemmelagets keeper opp med en strålende redning på Sara Bye-Andersens forsøk fra kloss hold.

Avtroppende Rokne hadde også sine muligheter, men det ble bare nesten for vår egen Ina Sofie denne mandagskvelden.

Tiller jaktet et punkteringsmål, og det kom to minutter før full tid. Av alle på banen, så var det ingen ringere enn Marita Olsen som satte et frispark fra 25 meter rett i mål (!) til 0-3.

Siste minuttene ble en ren parademasj for blåtrøyene, som etter siste fløytepip kunne juble over tre nye poeng og en herlig sommerferie i anmarsj.

Neste kamp i 3. divisjon er borte mot Tynset søndag 12. august kl.14.00.

PS! Dette var Ina Sofie Roknes foreløpige siste kamp for Tiller Idrettslag Fotball etter overgangen fra nettopp Gimse i forkant av 2016-sesongen. Nå skal angrepsspilleren i militærtjeneste fra neste måned, men vi håper at vi ser henne igjen i Tiller-drakta enten i løpet av eller etter endt tjeneste.

Takk for nå, Ina, og lykke til i militæret!