NTNUI 0 - 8 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2018

LADE 4 KUNSTGRESS (LADE): Det tok en halvtimes tid, men så var Tillers tålmodighet slutt.

Victoria Sande Petersen (t.h.) scorte fire mål. Her feirer hun ett av dem med Thale Hinsverk. Ina Sofie Rokne til venstre.

Det var en merkelig start på dette oppgjøret. Tiller, hvitkledd for anledningen, stormet i angrep i åpningsminuttene, og en duggfrisk Victoria Sande Petersen hadde et par-tre - eller en god håndfull - muligheter, men stolpe og svikt i avgjørende øyeblikk førte til at det sto 0-0 en stund til.

Etter ti minutter ble det mye surr. Vi skrev "grøt, lapskaus og potetstappe" på Twitter, for ting gikk både i stampe og ikke helt riktig for seg. Noe mer detaljert er kanskje ikke nødvendig akkurat her.

Plutselig skjøt Thale Hinsverk et hjørnespark rett i tverrliggeren, og i det 23. spilleminutt kunne det utenkelige skje - at NTNUI scorte på en kontring. Men alene med Tiller-keeper og terrier Marthe Jakobsen gjorde sisteskansen alt etter læreboka og reddet forsøket på aldeles mesterlig vis.

Da klokka krøp mot halvtimen, smalt det endelig i nettmaskene. Sande Petersen havnet i duell med keeper utenfor 16-meteren, og ballen spratt til Celine Kleiven Vevle som enkelt kunne styre inn 1-0 i det tomme buret.

Kun sekunder senere ble ledelsen doblet. Evighetsmaskinen Thale Hinsverk løp forbi alt og alle på venstresiden, prøvde å finne Sande Petersen foran mål, fikk tilbake ballen og satte den iskaldt innenfor stengene fra kloss hold til 2-0.

Ketsjup-effekten

I andre omgang skulle det løsne skikkelig, og spesielt for én spiller. I det 58. spilleminutt trakk hun skuldrene ned da hun kom alene med keeper, hamret til med den berømte venstreslegga og ballen føyk i lengste kryss til 3-0 - Victoria Sande Petersen, der altså.

I løpet av de fem neste minuttene hadde hun laget et hattrick, og et velfortjent et også, må vi vel si. Nok en hamring i mål på 4-0 før hun rundet keeper på 5-0.

20 minutter før full tid gikk nærmest Hinsverk ballen i mål på et innkast fra Sande Petersen, og ikke før jubelen etter 6-0 hadde lagt seg, stormet gjestene iført Ina Sofie Rokne i angrep - igjen.

Og nok en gang ble det jubel. Rokne svingte seg forbi forsvaret og steppet framover før hun curlet ballen i mål, og vips - 7-0.

Ti minutter før full tid var Sande Petersen alene med keeper og like rolig som søndagstrafikk midt i fellesferien da hun fastsatte sluttresultatet til 8-0.

Neste seriekamp er mot Byåsen KF 3 mandag 18. juni kl.20.00 på TOBB Arena Sør, vårsesongens siste hjemmekamp.

PS! Vi gratulerer Marie Tvervåg (17), Victoria Løkken (15) og Louisa Stuedahl (15) med debuten i 3. divisjon!