Sokna 1 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 16. Mai 2018

STØREN IDRETTSPARK (STØREN): Kvinner A slo tilbake med en knallsterk borteseier over Sokna tirsdag kveld.

Tiller slo hjemmesterke Sokna tirsdag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen kan feire 17. mai i kjent stil, vel vitende om at trepoengeren på Støren Idrettspark var et solid svar til den noe skuffende 0-3-kampen mot Strindheim sist runde.

Mot Strindheim havnet blåtrøyene under 0-2 ikke mange minutter etter avspark, men denne gang skulle det bli omvendt.

Før ti minutter var spilt sto det 1-0 i favør Tiller. Gjestene fra byen presset vertene fra landet til å gjøre feil helt bakerst, og en god Ina Sofie Rokne jaget Sokna til å gjøre selvmål, da en grønnkledd spiller skjøt i en annen medspiller og rett i mål fra kloss hold.

Fire minutter senere doblet Tiller både ledelsen og jubelen, da Tonje Gravdal hamret ballen kontant i nettmaskene etter et strålende forarbeid og målgivende pasning fra Sandra Aardahl Gulstad.

Dødballsterkt Tiller

Gulstad hadde noen sinnsyke sjanser i minuttene som fulgte, men da Tiller traff nettvegg, tverrligger og åker, reduserte hjemmelaget litt ut av ingenging - men også for et mål. Et skudd fra nærmere 30 meter smalt i lengste kryss bak en sjanseløs Tiller-keeper Marthe Jakobsen, men nå skulle blåtrøyene også opp og fram.

Tre minutter før pause kunne Tiller gå til pause med et ekstra stort smil. Et knallhardt skudd fra 16 meter av Gulstad etter et hjørnespark fra Gravdal ble banket i lengste hjørne til 1-3, og det skulle gå fra godt til enda bedre etter hvilen.

Andre omgang var ikke mer enn ni minutter gammel da Andrea Holm Aune kranglet inn 1-4 for gjestene på et hjørnespark, og det var tydeligvis dødball Tiller skulle avgjøre denne kampen på.

Halvveis etter sidebytte brukte Celine Kleiven Vevle magemusklene og skuffet ballen i mål til 1-5 på nok en Gravdal-corner, mens Rokne hadde både hell og lykke da fastsatte sluttresultatet til 1-6 på retur fra keeper på Kaisa Øien Aunes skudd helt på tampen.

Tiller reiste seg dermed kraftig fra forrige serieunde, og de tar nå imot KIL/Hemne 2 mandag 21. mai 2018 kl.19.30 på TOBB Arena.

PS! J17-spiller og 2003-modell Thale Hinsverk fikk sin seniordebut i dag, og hun gjorde sine saker strålende! Vi gratulerer!