Aldri tull med dobbelt gull

Postet av Marius L. Larsen den 4. Feb 2018

De blåkledde fra Tillerbyen kapret sølv og to gull i Puma Cup.

Blå J14-finale.

Årets første februarhelg endte på best mulig vis, men det var ikke bare Puma Cup Tiller var i aksjon i denne helga.

Søndag formiddag og ettermiddag var det duket for den siste runden i futsalserien for kvinnene, og det startet lovende med en fin 3-1-seier over NTNUI 2, der blant annet den solide sisteskansen Marthe Jakobsen var en av målscorerne.

I andre kamp mot førstelaget til studentene ble det et 4-1-tap der tre av baklengsmålene kom i løpet av like mange minutter midtveis i andre omgang.

Men blåtrøyene skulle avslutte med stil. I en spennende og jevn kamp mot Surnadal, klarte Tiller å snu oppgjøret til sitt favør og vant knepent - men fortjent - 5-4 etter sene scoringer fra Ina Sofie Rokne og Sandra Aardahl Gulstad.

Dermed havnet Tiller på en fin-fin 4. plass på tabellen i sitt debutår i seriesammenheng, kun ett poeng bak pallplassering.

Spennende finaler

Og de blåkledde fortsetter å herje på forskjellige gulvunderlag.

I Kotenghallen var det duket for den andre helga av Kolstad Fotballs Puma Cup, og våre lag hadde skumle planer om å nå helgas siste kamp.

I J14-klassen gjorde våre to lag det så bra at de måtte kjempe om å bli en vinner internt. Tiller 1 mot Tiller 2 i finalen betydde Tiller-seier, og det var Hedda Karlsen som scorte gullkampens eneste mål.

I G14-klassen gikk to av lagene videre til sluttspill, og da Tiller 4 røk i kvartfinalen, stormet Tiller 1 videre til en finale.

Der ventet tøffe Melhus 1, og det var de sort- og hvitstripede som sjokkåpnet ved å ta ledelsen etter bare 16 sekunder.

Men Tiller visste råd, og da Marius Sivertsen Broholm banket inn 1-1 på frispark fra skrått hold, var det blåtrøyene som kjørte kampen.

Finalen måtte ut til den fem minutter lange ekstraomgangen, og før to minutter var spilt bestemte Broholm seg for å avgjøre kampen. Først var Emil Nerland sterk og vant igjen ballen i en gunstig posisjon, Broholm fosset framover med ballen, fintet bort keeper og satte ballen iskaldt i mål og til ellevill jubel både på banen og tribunen.

Dermed ble det sølv og gull i J14-klassen, og gull i G14-klassen i årets Puma Cup.

Vi gratulerer så mye med fantastiske prestasjoner!