J15: Tiller 7 - 2 Sverre

Postet av Marius L. Larsen den 4. Nov 2017

ABRAHALLEN (SVEBERG): Tiller er kretsmestere i J15-klassen etter å ha vunnet stort over Sverre i finalen.

Kretsmestere. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangstart på KM-finalen denne søndagen, for allerede før elleve minutter spilt sto det hele 3-0 i målprotokollen.

1-0 kom etter fem minutter, da Lise Finsrud tok imot et innlegg fra høyre, la ballen til rette og fra sju meter hamret inn 1-0.

To minutter senere doblet Synne Bye-Andersen ledelsen da hun tuppet ballen forbi keeper og i mål etter en strålende pasning fra kaptein Andrea Sivertsen Broholm.

Deretter var det nok et herlig angrep som endte med at Vilde Winge Kristiansen fant Bye-Andersen mutters alene i feltet, og plutselig ble det 3-0.

I syvende himmel

Selv om Sverre reduserte til 1-3 nesten umiddelbart, var dette Tillers dag.

Sjanser på sjanser ble produsert, men det sto "bare" 4-1 til pause etter at Louisa Stuedahl satte ballen lekkert i mål etter å ha rundet keeper, stoppet opp og lagt ballen godt til rette.

Laget fra Nord-Trøndelag reduserte på ny til 2-4 kort tid etter sidebytte, og de hadde en periode med en del småfarligheter, men i det 61. spilleminutt ble all tvil feid til side. Emilie Joramo økte ledelsen til 5-2 med sin scoring fra straffemerket etter at Broholm ble felt, og ti minutter før full tid tuppet Siri Berg-Johansen inn 6-2 på returen fra Stuedahls stolpeskudd.

Marie Methi fikk æren av å avslutte en strålende Tiller-dag med sin scoring fra åtte meter etter et herlig raid.

Tiller er dermed kretsmestere i J15-klassen i 2017 - vi gratulerer så mye!

J15: Tiller IL 7 (4) - (1) 2 IL Sverre
1-0 Lise Finsrud 5'
2-0 Synne Bye-Andersen 7'
3-0 Synne Bye-Andersen 11'