G16: Tiller 2 - 3 Strindheim

Postet av Marius L. Larsen den 24. Sep 2017

TOBB ARENA (TILLER): G16-1 startet opphentingen for sent i oppgjøret mot Strindheim søndag kveld, men det var en annen hendelse som satte spor etter seg.

Det ble mange slike dueller for Tillers del i dag. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen startet oppgjøret på best mulig måte, da Tobias Aavik hamret inn en 1-0-ledelse før ti minutter var spilt.

Midt i mellom scoringen hadde Tiller-keeper og kaptein Lars Smemo to gode redninger, men det var ikke det store sjansesløseriet som fant sted.

Ti minutter før pause måtte Emil Offerdal Johansen ta telling, da han landet forkjært i en duell med en Strindheim-spiller. Han lå på banen i flere minutter før hjelpemannskapet fikk han av kunstgresset, men etter hvert klarte han å gå igjen. Han holdt seg til ryggen, og det ble senere påvist på legevakta at det var ingen tegn til brudd.

Vi ønsker Emil riktig god bedring, og håper å se ham på banen igjen om ikke så altfor lenge!

Nesten utligning helt på tampen

For Tillers del var det helt klart at denne hendelsen satte spor etter seg.

Kort tid etter av spillet ble gjenopptatt, var det løpet av 40 sekunder at kampen ble snudd på hodet med to raske Strindheim-scoringer alene med Smemo.

I andre omgang startet gjestene best, men igjen måtte Tillers sisteskanse i aksjon, denne gang med en flott benparade.

Tiller slet med å få nok trykk mot Strindheims mål, og i stedet var det gjestene som økte ledelsen til 1-3 på merkelig vis sju minutter før full tid. Alene med Smemo havnet ballen rett i fanget på angriperen, og da Arnaud Habarurema skulle klarere unna, ble ballen klarert rett i den gulkledde spilleren før ballen trillet i det tomme buret.

Men tre minutter senere skapte Jonathan Smerkerud Frønes ny spenning i kampen, da han satte inn 2-3 alene med keeper.

Tiller jaget utligning, og den største sjansen kom like etterpå ved Aavik, men forsøket fra kloss hold gikk rett på gjestenes målvakt.

Kampen ebbet ut i et 2-3-tap, og nå ser gutta fram til møtet med Byåsen førstkommende onsdag kl.20.00 på TOBB Arena.

G16: Tiller IL 2 (1) - (2) 3 Strindheim IL
1-0 Tobias Ellingsen Aavik 10'