Postet av Marius L. Larsen den 22. Sep 2017

TOBB ARENA (TILLER): Kvinnelaget er to poeng unna et historisk opprykk til 3. divisjon etter nok en storseier fredag kveld.

Nå er Tiller to fattige poeng fra 3. divisjonsspill neste år. F.v.: Ina Sofie Rokne, Tonje Gravdal, Victoria Sande Petersen. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen tok kommandoen med en gang i oppgjøret mot Brekken denne fredagskvelden, for her var det ingen kjære mor.

Hjemmelaget ønsket virkelig å vinne, og sjanse på sjanse ble skapt innledningsvis, men det tok 16 minutter før det smalt i nettmaskene. Victoria Sande Petersen fikk en enkel jobb med å sette inn 1-0 fra fem meter etter strålende forarbeid av Erica Munkvold og Sandra Aardahl Gulstad.

Og i kveld hadde Sande Petersen virkelig bestemt seg.

I løpet av de neste elleve minuttene hadde hun ikke bare doblet og triplet ledelsen, men også kvadruplet den til 4-0. Hun rundet keeper på 2-0, og fikk servert herlige målgivende pasninger fra spissmakker Ina Sofie Rokne på de to neste.

Toppscoreren økte forspranget

Men det var jo ikke pause riktig ennå.

I det 36. spilleminutt fikk Tiller straffespark da Aardahl Gulstad ble felt innenfor 16-meteren, og Kaisa Øien Aune var sikker som et lavoddsbasert opprykk da hun sendte keeper feil vei og satte inn 5-0.

To minutter senere gikk Aardahl Gulstads markkryper fra 18 meter i lengste hjørne til 6-0, og rett etter sidebytte var Sande Petersen på ferde igjen, da hun rundet keeper nok en gang og trillet inn 7-0 og en mulig punktering av kampen.

Resten av kampen ble en transportetappe for blåtrøyene.

En sedvanlig offensiv Marthe Jakobsen hindret småfarlige Brekken-kontringer, men det var angrepsrekka som stjal overskriftene på TOBB Arena.

Ina Sofie Rokne, på tidligere i kampen hadde "et par-tre" forsøk på å få nettsus, chippet elegant inn 8-0 fra skrått hold, mens toppscorer Sande Petersen fikset sitt sjette mål for dagen før Sara Bye-Andersen fastsatte sluttresultatet til 10-0 helt på tampen.

PS! '01-spillerne Martine og Mia Sivertsen Hilsen fikk sin offisielle seniordebut i kveld! Vi gratulerer!

Neste kamp er borte mot Ålen søndag 1. oktober kl.12.00 (NB! flyttet tidspunkt, red. anm.), og Tiller kan rykke opp til 3. divisjon dersom de vinner dette oppgjøret.