J17: Freidig 3 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2017

FREIDIGBANEN KUNSTGRESS (EBERG): J17-1 fikk en tøff bortekamp av Freidig søndag kveld.

Siri Berg-Johansen (i midten) sendte Tiller i ledelsen etter 56 minutter. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet friskt med en stor sjanse til Vilde Winge Kristiansen, men allikevel var det hjemmelaget som kunne juble først. Før 12 minutter var spilt kom de plutselig alene med Tiller-keeper Matilde Bolghaug, og på knallhardt vis sto det 1-0 i favør de gul- og rødstripede.

Tiller svarte åtte minutter senere, da en strålende pasning fra Marie Methi sendte Hege Snåsøy Hovdahl alene med keeper, og hun var iskald og utlignet til 1-1.

Og et dominerende Tiller-lag skulle nesten skyte Freidig-målet ihjel før pause.

Stolpetreff fra Synne Bye-Andersen og Methi, tverrliggertreff fra Hovdahl og halvvolleyskudd fra Siri Oline Berg Johansen som snek seg like utenfor mål, men det sto fremdeles 1-1 da lagene var halvveis.

Snudde kampen, men motstanden ga seg ikke

Men seks minutter etter sidebytte var Freidig på'n igjen. Et hardt frispark gikk rett i tverrliggeren før en av hjemmelagets spillere var først på returen og stanget inn 2-1 fra kloss hold.

Dog svarte Tiller kun fire minutter senere, og det på det absolutt lekreste vis. Ida Skauge Stiles bestemte seg, ladet slegga og fyrte av fra 25 meter - rett i krysset til 2-2!

Og nå var blåtrøyene virkelig på hugget.

Ikke lang tid etterpå var Tiller i ledelsen for første gang i kampen. Et fortreffelig samspill mellom Synne Bye-Andersen og Hovdahl ga rom for at Berg-Johansen kunne styre inn 2-3 på bakre stolpe.

Åtte minutter før full tid, og bare få minutter etter at Bye-Andersen traff tverrliggeren, kunne Tiller puste lettet ut da Vilde Winge Kristiansen økte ledelsen til 4-2 etter nok en målgivende pasning fra Hovdahl.

Merkelig nok reduserte Freidig nesten umiddelbart etter avspark på et skudd som snek seg i mål via stolpen, men Tiller holdt unna og vant veldig fortjent 4-3!

Neste kamp for J17-1 er mot Utleira lørdag 9. september kl.14.00 på TOBB Arena, men dette oppgjøret er ventet å bli flyttet til en senere dato på grunn av Tillers deltakelse i J19-NM.

J17: SPK Freidig 3 (1) - (1) 4 Tiller IL