Tøff tirsdag

Postet av Marius L. Larsen den 30. Aug 2017

G13 var det eneste laget som seiret, mens J13 kapret uavgjort. Les oppsummeringen av tirsdagen her.

J13 jubler over ett verdifullt poeng. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen er for alvor i gang med årets spennende høstsesong, og på tirsdag var det fire blå lag i aksjon på nøyaktig samme tidspunkt.

Hjemme på TOBB Arena i et voldsomt regnvær skulle både J13 og G15 gjøre opp om tre poeng i hver sin kamp, der sistnevnte fikk en forrykende start mot Åfjord. Tidlig i kampen ledet Tiller 2-0 etter scoringer av Johnny Ho, men det sto 3-3 til pause etter at Thomas Mikalsen sendte blåtrøyene foran med 3-2.

Dessverre for våre gutter måtte de til slutt se seg slått 5-3 etter en andre omgang med mange dueller og lite finspill.

Se også:
Bilder fra G15-kampen
Bilder fra J13-kampen

G13-3 med tre poeng

Helt motsatt var det på motsatt banehalvdel. Heimdal tok en tidlig 2-0-ledelse over våre J13-spillere, men Maria Høvik reduserte til 1-2 etter gjenvinning høyt i banen.

Dog ledet grønntrøyene 3-1 til pause, men andre omgang ble et stormløp mot Heimdals mål. Ett mål hver fra Høvik og Sandra Halseth sørget for balanse i regnskapet og 3-3, noe som også ble sluttresultatet etter en meget solid andre omgang fra Tiller.

På Sør-Beitstad Stadion var G14-1 gjester mot Egge, men Tiller hadde en dårlig dag på jobben og tapte til slutt fortjent 6-0.

Større jubel ble det derimot på Oppdal. G13-3 gjestet skisenterbygda med en oppjustert målform, og våre gutter ga seg ikke før det sto hele 13-3 i målprotokollen.